21.09.2018 10:14

R10.Net sitesinin sahibi değişti!

Türkiye’nin en büyük webmaster platformu unvanını yıllardır elinde bulunduran R10.Net sitesinin sahibi resmi olarak değişti. Peki, bu satın alım kim tarafından yapıldı?

Webmaster ve yazılım tutkunlarının uzun yıllardır öncelikli olarak ziyaret ettiği webmaster forumu olan R10.Net sitesinin patronu değişti. R10 sitesinin uzun yıllardır sürdürdüğü ve stabil bir şekilde devam ‘’Davetiye Sistemi’’ ile üyelik alımı, sitenin ve sistemin bugüne kadar başarılı kalmasını sağlayan sebeplerin başında geliyor. Aradan geçen yılların ardından ise webmaster platformu el değiştirdi.

Sektörün en büyük ve en başarılı alımlarından biri olarak görülen bu satış sonrasında, platformun çoğunluk hissesini satın alan Coşkun Çetin, böylece R10.Net’in de en büyük hissedarı oldu.

2006 yılında Megatr Hosting isimli şirketini kuran Coşkun Çetin, Hosting firmaları arasında hızlı bir şekilde konumunu sağlamlaştıran Coşkun Çetin yönetimindeki Megatr Hosting, başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Ayrıca Megatr Hosting dışında da mobil uygulama ve mobil oyun gibi birçok alanda yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.