14.02.2018 09:48

Samsung, Android Oreo ile emojilerini yeniledi

Samsung, Android Oreo ile yeni Samsung Experience sürümünü de kullanıcılarına sundu. Samsung Experience 9.0 ile emojiler için de bir güncelleme yayınlandı ve yanlış anlamalara neden olan emojiler düzeltildi.

Samsung, Android Oreo ve beraberinde gelen Samsung Experience 9.0 ile emojiler de bir güncelledi ve yanlış anlamalara neden olan emojiler düzeltildi. Samsung Experience 9.0, beraberinde yenilenmiş emoji kütüphanesini de getirdi.

Emojipedia tarafından yapılan açıklamalara göre, Samsung Experience 9.0’da emojiler yeniden tasarladı. Emojilerin genel estetiğini değiştirmeyen Samsung, daha çok diğer şirketlerin emoji duygularını doğru şekilde ortaya koymaya çalışıyor.

Samsung'un emojileri arasında en kötü olanı "rolling-eyes" emojisiydi ki bu da düzeltildi. Yeni emojiler arasında ojeli el, dans eden adam, yaratıklar, yıldız gözlü yüz, patlayan kafa ve tek gözlüklü yüz gibi seçenekler de yer alıyor. Varsayılan renk olarak ise "The Simpsons sarısı" tercih edilmiş.

Samsung Experience 9.0, Android Oreo güncellemesiyle kullanıcılarla buluştu. Bu güncellemeye erişim, bölgelere ve operatöre göre değişiklik gösteriyor. 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.