08.08.2019 09:58

Sen Anlat Karadeniz Oyuncusuna tepki!

Sen Anlat Karadeniz dizisi sette çekilen bir video nedeniyle twitter'da gündem oldu. Dizi oyuncusuna gelen tepkiler nedeniyle Sen Anlat Karadeniz çok konuşulanlar arasına girdi.

 Çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz dizisi Twitter'da gündem oldu ancak bu kez başarısıyla değil, oyuncusuna gelen tepkiyle...

ATV'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz'in yeni oyuncularından Rüçhan Çalışkur'un izleyicilerin yorumlarıyla alay ettiği videonun yine yeni oyunculardan Ayten Soykök tarafından paylaşılması büyük tepki topladı.

Kendileri ve dizi hakkında gelen yorumları okuyarak gülen Rüçhan Çalışkur " Bir takım veletler yorumlar yapmışlar. Saçma sapan yorumlar ama. Yok gidin, yok istenmiyorsunuz, saçma sapan... Ben de ne yapayım hepsine engel koyuyorum. Çünkü gerçekten okuması bile komik, okurken bile gülüyorum" ifadelerini kullandı.

O anların videosunu çeken Ayten Soykök de videoyu paylaşarak yayılmasına neden oldu.

Videoyu gören dizinin takipçileri Twitter'da büyük bir tepki gösterirken iki oyuncunun dizi kadrosundan çıkarılmasını isteyerek yönetmen Osman Sınav'a da baskı yapmaya başladı.

Tepkilerin boyutu gitgide artınca konu önce Türkiye gündemine ardından da dünya gündemine girdi. Tepkilerin büyümesiyle oyuncular videoyu sosyal medyadan silmek zorunda kaldı.

Dizi setinde yaşanan bu olayın ardından yönetmen Osman Sınav'ın tepkilere ne yanıt vereceği merakla bekleniyor

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.