05.03.2021 09:46

Socios.com Göztepe SK ile anlaşma imzaladı.

Göztepe SK futbol kulüplerinin dijital dönüşümü gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için Socios.com'la anlaştı.

Göztepe SK, futbol kulüplerinin dijital dönüşümü gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için kurulan Socios.com ile anlaşma imzaladı.

Süper Lig’in önde gelen ekiplerinden Göztepe, futbol kulüplerinin dijital dönüşümü gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için Socios.com’la anlaştı. FC Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain, AC Milan, AS Roma ve Atlético de Madrid de Socios.com ile ortaklık kuran spor kulüpleri arasında yer alıyor.

Göztepe, Chiliz ile ortaklık kurarak kulüp baş harfleri olan $GOZ Fan Token’larını önümüzdeki haftalarda taraftarlarıyla buluşturacak. $GOZ Fan Token sahipleri; kulüp kararında oy kullanma hakkı, VIP ödülleri ve deneyimleri, özel kulüp ve sponsor promosyonları, oyunlar, yarışmalar ve “süper taraftar” özelliği dahil olmak üzere çok çeşitli avantajlara erişebilecekler.

Fan Token’lar 12 ayda kulüpler ve ortaklara 30 milyon dolar gelir sağladı. Fan Token’lar ayrıca Binance ve önde gelen Türk borsası Paribu da dahil olmak üzere büyük küresel borsalarda listelendi ve günlük ortalama işlem hacimleri 50 milyon dolara kadar ulaştı. Fan Token’ların toplam piyasa değeri ise 200 milyon dolar seviyesinde.

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya bu ortaklığı, “Taraftarlarımız bizim için her şeydir ve onlar olmadan var olamazdık. $GOZ Fan Token’lar ile taraftarlarımıza belirli kulüp kararlarında söz sahibi olma ve Socios.com uygulamasında bulunan diğer tüm etkileşim özelliklerinden yararlanma fırsatı tanıyoruz.Bu projeye başlamak için sabırsızlanıyoruz. $GOZ Fan Token’ın piyasaya sürülmesi, kulüp ve tüm destekçileri için büyük bir an olacak.” şeklinde yorumladı.

Chiliz ve Socios.com Kurucu ve CEO’su Alexandre Dreyfus ise, “Fan Token ekosistemimizin en son üyesi olarak Göztepe’yi ağırlamaktan gerçekten heyecan duyuyorum ve taraftarlar yakında kulüpleriyle benzeri görülmemiş bir etkileşimin tadını çıkarabilecekleri için çok memnunum. Fan Token’lar, Türkiye’deki kulüpler ve taraftarlar tarafından dünyanın herhangi bir yerinden daha hızlı benimseniyor. Göztepe dördüncü Türkiye Süper Lig kulübümüz, ancak Türkiye’de hızlı büyüyen ekibimiz ile birlikte yeni ortaklıklar ve stratejik anlaşmaların devamı gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.