04.04.2020 14:47

Sony yardım fonu için destek olacak

Sony yardım fonu ile küresel ölçekte koronavirüs ile mücadele edecek. Bu mücadelede Dünya Sağlık Örgütü'nden çalışanlara kadar geniş ölçekte destek sağlanacak.

100 milyon dolarlık Sony yardım fonu
Koronavirüsle mücadelede birçok teknoloji şirketi elini taşın altına koydu. Şirketler tıbbi ekipmanların üretiminden yardım fonlarının oluşturulmasına kadar farklı alanlarda destek sağlamaya devam ediyor.

Akıllı telefon piyasasında neredeyse yok olmasına rağmen halen dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan Sony de bu konuda duyarsız kalmadı. Sony, küresel yardım fonuna 100 milyon dolarlık destekte bulunacağını açıkladı. Fondaki 10 milyon dolar ile Dünya Sağlık Örgütü’ne yardım edileceği duyuruldu.

Ayrıca Sony’nin yardım fonunda parayla çalışanların, eğitimcilerin ve sanatçıların da destekleneceği belirtildi. Sony’nin bu yardım fonuna küresel ölçekte bulunan 110 bin çalışanı adına katıldığı belirtildi.

Sony’niN CEO’su Kenichiro Yoshida, geleceğimizi tehdit eden koronavirüs salgını ile mücadele için küresel bir şirket olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bu küresel yardım fonunda Facebook, Google, Microsoft, Cisco, American Express ve Spotify gibi dev teknoloji şirketleri yer alıyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.