30.06.2020 12:20

Sony'nin yeni LED TV'si satışta

Sony'nin, yeni XH90 4K HDR Full Array TV serisi Haziran itibarıyla Türkiye'de satışa sunuldu.

XH90 TV’ler, Sony’nin, ekranın çeşitli kesitlerinde ışık seviyesini içeriğe bağlı olarak dinamik biçimde değiştiren, böylelikle de kontrast ve parlaklıkta artış sağlayan Full-Array Bölgesel Karartma ve Parlatma teknolojisine sahip. Ekranın tamamında ışık düzeyinin dengelenmesi sayesinde, içerik oluşturucunun niyetine sadık kalınıyor ve karanlık sahneler daha karanlık, parlak sahneler daha parlak hale geliyor.

XH90 serisi TV’ler Acoustic Multi-Audio teknolojisi ile donatıldı (65” ve üzeri modellerde); bu teknoloji, daha iyi bir izleme deneyimi için TV’nin arkasına yerleştirilmiş olan ve sesin ekrandaki aksiyonu takip etmesini sağlayan iki adet ses konumlandırma tweeter’ını içeriyor. Bunun yanında, TV’nin ses kalitesini ve inceliğini yeni şekliyle tamamlamak üzere tasarlanan Sony’nin X-Balanced Speaker’ı, filmlerde ve müzikte sese netlik kazandırıyor.

XH90 serisi TV’ler, yakın zamanda piyasaya çıkması beklenen yeni nesil oyun konsolları için 4K’da 120fps yüksek kare hızını ve HDMI girişleri ile hızlı tepki süresini destekleyerek son teknoloji ile oyun oynama deneyimini sunma iddiasında.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.