22.02.2020 11:23

Survivor'da ağlatan veda! Gözyaşları sel oldu

Survivor 2020'nin 4. bölümünde, sakatlığı nedeniyle adadan ayrılmak zorunda kalan Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin Üner takım arkadaşlarına veda etti. Şaziye ve Uğur'un vedası sırasında duygusal anlar yaşandı.

Survivor'da yaşadıkları talihsiz sakatlıklar nedeniyle doktor kararı sonrasında yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Uğur Pektaş ve Şaziye adaya veda etti.

Ünlüler takımında yer alan Uğur Pektaş, yarışmanın ilk gününde dizinden sakatlık geçirmiş ve birçok oyuna katılamamıştı. Sonrasında Salı günü yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı, Uğur Pektaş hakkında kötü haberi iletmişti. Acun Ilıcalı, yapılan doktor kontrolleri sonrasında çarpraz bağları kopan Şaziye'nin de yarışmaya veda edemeyeceğini açıklamıştı.

Uğur ve Şaziye, 21 Şubat Cuma akşamı ekrana gelen Survivor yeni bölümde Şaziye takım arkadaşlarına teker teker sarılarak veda etti.

Uğur Pektaş da takım arkadaşları ile vedalaştı. Çok duygusal anların yaşandığı ayrılık sırasında Uğur, arkadaşlarına tavsiyeler verdi. Arkadaşları, Uğur'u "Survivor'ın dedesi gidiyor" diyerek uğurladı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.