19.03.2018 09:21

Survivor'da bu hafta eleme adayları kim oldu? Yeni bölümde şok görüntü..

Survivor'da eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık yarışını kaybeden Gönüllüler takımı üç eleme adayı çıkardı. Peki Survivor'da eleme adayları kim oldu? Acun Ilıcalı'dan sürpriz açıklama.

 Survivor'da eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık yarışını kaybeden Gönüllüler takımı üç eleme adayı çıkardı. Peki Survivor'da eleme adayları kim oldu? Acun Ilıcalı'dan sürpriz açıklama. Survivor'a yeni isim...

Survivor yeni bölüm için nefesler tutuldu. Dün akşam yapılan Dokunulmazlık oyununun ardından adada yine hareketli dakikalar yaşancak. Dokunulmazlık oyununun galibi All Star olurken Acun Ilıcalı'nın flaş açıklaması herkeste şaşkınlık yarattı. Yarışmaya yeni bir isim dahil oluyor...

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE GÖRÜNMEZ KAZA

Survivor yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Heyecan dolu bir ödül oyununun yapılacağı Survivor'da kazanan takım yemeğin yanında Yunanistan takımı ile karşı karşıya gelecek. Yarışmanın galibi kim olacak merak konusu.

Survivor'da bu akşam oyun sırasında görünmez bir kaza yaşanacak. İpek hastaneye kaldırılıyor.

SURVİVOR 28. BÖLÜM FRAGMANI

 

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 27. bölümde dokunulmazlık oyununun galibi belli oldu. 10-5 gibi bir skorla Gönüllüler'i mağlup eden All Star, bir kez daha dokunulmazlığın sahibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KAZANANLAR

Bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi Nagihan, haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı ise Funda oldu. Bu iki isim eleme adayı olmaktan kurtuldu ve eleme adayı olacak birer kişileri belirlediler.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Survivor'da bu hafta adaya Gönüllüler takımından bir kişi veda edecek. Dokunulmazlık oyununu kaybederek avantajı kaptıran Gönüllüler takımındaki eleme adayları belli oldu.

Survivor'da birinci eleme adayı konseyde ismi çıkan İpek oldu. Bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi Nagihan ise 2. eleme adayını Ramazan olarak seçti. Haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı Funda ise 3. eleme adayını Birsen olarak belirledi.

ACUN ILICALI'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Survivor'da sakatlanan yerine gelen isim belli oldu. Sevilen yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı konuyla ilgili açıklamayı resmen Instagram adresinde yaptı. İşte Ilıcalı'nın açıklaması: "#Survivor2018 All Star takımına sakatlanan Ecem’in yerine Berna Canbeldek dahil olmuştur, kendisine başarılar diliyorum."

BERNA İLE SAHRA KAVGA ETMİŞTİ

2015 yılında aynı takımda yarışan Berna ve Sahra kavga etmişti. Kavga sonrası Berna diskalifiye olmuştu. Berna ve Sahra 2015'te olduğu gibi All Star'da da aynı takımda yarışacak.

BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya’nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin’de eğitim aldı.

Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunmaktadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı.

İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşmaktadır.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.