11.12.2019 10:43

Teksüt'ten sponsor ve takımdan başarı buluşması

Teksüt ve isim sponsoru olduğu Bandırma Basketbol takımı yemekte buluştu.

Teksüt Bandırma Basketbol Takımı’na 2019 itibarıyla isim sponsoru olarak destek veren Teksüt yönetimi, Bandırma’da takım yöneticileri ve sporcularla bir araya geldi. Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde güçlü sonuçlara imza atan takımın başarısı kutlanırken, takım yöneticileri ve oyuncular da sponsorun desteğine teşekkür etti.

ING Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden Teksüt Bandırma Basketbol Takımı, Teksüt A.Ş.’nin Bandırma Şehir Restaurant’ta düzenlediğini yemek organizasyonunda Teksüt yönetimiyle bir araya geldi.

Buluşmaya, Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık ve şirket yöneticileri, Teksüt Bandırma BK Başkanı Özkan Kılıç, kulüp yöneticileri, A Takım teknik heyet ve sporcuları katıldı.

Takımdan dikkat çekici performans

Buluşmada Teksüt Bandırma BK’nın dikkat çekici performansı da kutlandı. Zorlu rakiplerini yenerek ING Basketbol Süper Ligi’nde ilk 5 takım arasındaki yerini sağlamlaştıran takım, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de Avrupalı rakiplerini mağlup ederek, güçlü varlığını ortaya koydu.

Takımı başarısından ötürü kutlayan Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, “Son ana kadar mücadele eden sporcularımızla, camiamızla, değerli kulüp yöneticilerimizle yan yana omuz omuza olmaktan çok mutluyuz. Bugün Basketbol Süper Ligi’ndeki zirve mücadelesinde biz de varız, Avrupa’da da başarılı sonuçlar alıyoruz. Baş antrenörümüz Hakan Demir, Sportif Direktörümüz Turgay Çataloluk, Genel Menajerimiz Turgay Zeytingöz başta olmak üzere tüm teknik kadrodan idari personele ve tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bandırmalıların desteğini bekliyoruz

Teksüt Bandırma BK Başkanı Özkan Kılıç ise Bandırmalılardan daha fazla destek beklediklerini söyledi. Kılıç, “Teksüt ailesinin ve bizlerin gurur duyduğu bu pırıl pırıl gençler ile sadece biz gurur duymuyoruz. Tüm Türkiye ve Avrupa gurur duyuyor. Kimi koçunu yere göğe sığdıramıyor, kimi ise 16-17 yaşında Avrupa’da bu genç yaşta rekor kıran gençlerini sığdıramıyor. Ama bu pırıl pırıl gençler için Bandırma şehrinden daha fazla destek bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.