09.10.2018 14:54

TransferGO, Türkiye faaliyetlerine başlıyor

Geçtiğimiz haziran ayında, Vostok Emerging Finance liderliğindeki 10 milyon dolarlık yatırım turunda Revo Capital‘dan da 3,65 milyon dolarlık yatırım alan TransferGo, Türkiye pazarına girdi.

Uluslararası online para transfer hizmeti sağlayan TransferGo, Türkiye’ye yönelik ücretsiz para transferi servisini başlattığını duyurdu. Bununla beraber TranferGo’nun, yurtdışında yaşayan Türklerin veya Türkiye’ye para göndermek isteyen kişilerin para transfer hizmetleri için herhangi bir ücret ya da komisyon olmadan, üstelik ortalama piyasa kuru üzerinden para göndermelerine imkan sağlayacağını söyleyebiliriz.

2012’de Litvanya’da kurulan ve genel merkezi İngiltere’de bulunan TransferGo’nun şu an dünyanın dört bir yanında 700 bin’den fazla müşterisi bulunuyor ve dünya çapında 47 ülke arasında uluslararası ve ücretsiz para transferleri sunuyor. Ayrıca TransferGo ile potansiyel para birimi dalgalanmaları kullanıcının merak etmesi gereken bir konu olmuyor, çünkü TranferGO’da alıcı, tam olarak ayırtmış olduğu miktarı alıyor.

TransferGo Kurucusu ve CEO’su Daumantas Dvilinskas, günümüzde müşterilerin yurtdışında yaşayan arkadaşlarına veya ailelerine aynı yurtiçi para transferlerinde olduğu gibi hiçbir masraf ödemeden, hızlıca ve basit şekilde para transferi yapabilmesi gerektiğine inandıklarını söylüyor. Divilinkas, Türkiye’ye para gönderimi yapan müşteri pazarında yüksek bir potansiyel gördüklerini ve Türkiye’yle bu işlemi yapma ihtiyacı olan müşterileri de ücretsiz para transferi hizmetinden faydalandırmak istediklerini de sözlerine ekliyor.

TransferGo müşterilerine gönderim hızına dayalı birkaç servis seçeneği sunuyor. Ücretsiz seçeneği 3 iş gününde parayı ilgili hesaba ulaştırırken, ŞİMDİ seçeneği premium bir hizmet sağlayarak, 30 dakikada bu işlemi gerçekleştiriyor. TransferGo, FCA (Mali Tutum Otoritesi) tarafından denetlenen ve işlemleri HMRC (Birleşik Krallık Gelir ve Gümrük İdaresi) tarafından kontrol edilen lisanslı ve yetkili bir ödeme kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.