16.07.2018 12:03

Türkiye’nin dijital cüzdanı BKM Express 6 yılı geride bıraktı

Türkiye’nin ödeme yöntemi olma gayesiyle yola çıkan BKM Express altıncı yılını doldurmuş durumda.

Dijital Cüzdan hizmetiyle uzun süredir kullanıcıların ödemelerinde hızı ve güvenliği bir araya getiren BKM Express, kendi oluşturduğu dev ekosistemle büyümeye, gelişmeye devam ediyor.

BKM Express hangi hizmetleri sunuyor?
Şu an Türkiye’deki kredi kartlarının yüzde 99‘luk kısmını BKM Express’e ekleyebiliyor ve alışverişlerinizde avantajlar kazanmaya başlayabiliyorsunuz. Sadece kredi kartları değil, aynı zamanda İninal ve Param gibi ön ödemeli kartları da BKM’nin dijital cüdan hizmetine ekleyebiliyorsunuz.

BKM Express bugün tam 32 bin farklı üye işyerinde kabul görerek Türkiye’nin en çok kullanılan dijital cüzdanı konumuna geldi. 1.5 milyonun üzerinde Express kullanıcısı, kart bilgilerinin tamamını girmelerine gerek kalmadan, kartlarını dijital cüzdanlarına kaydedebiliyorlar. Bundan sonrasındaysa bir daha hiçbir alışverişlerinde katlarındaki bilgileri tamamen kullanmaları gerekmiyor.

Hizmet vermeye başladığında online alışverişleri kolay ve güvenli hale getiren BKM Express, şimdilerde mobil cihazlarımızı dijital cüzdana dönüştürmüş durumda. Online alışverişlerin yüzde 70‘lik kısmının mobil cihazlarla yapılması nedeniyle, “Tek tıkla ödeme” servisini geliştiren şirket, bu hizmetiyle mobil ödemeleri çok daha kolay hale getirdi.

Servisin 6 yıllık macerasına eklenen bir başka önemli özellikse 7 gün 24 saat kısıtlama olmadan başka kartlara para gönderebiliyor olmamız. Bugüne kadar bu hizmetten Yapı Kredi, Akbank, QNB Finansbank, TEB ve Ziraat Bankası kart sahipleri faydalanıyordu artık İş Bankası ve Halkbankası kart sahipleri de Para Gönder özelliğini kullanabilecek.

Diğer yeni özellikler arasında, Dijital Kod Ödemesi ve Chatbot sistemi yer alıyor. Chatbot sayesinde yapay zekayı ve makine öğrenmeyi kullanarak kullancıların sorularına hızlı bir şekilde yanıt veriliyor. Dijital Kod Ödemesi sayesinde de kullanıcılar popüler platform, oyun ve anlaşmalı markaların kodlarına tek bir noktadan sahip olabilecekler.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.