12.03.2018 17:46

Türkiye'nin Ustaları'na Stevie Awards'tan altın ödül

Türkiye’nin ustalara özel platformu Türkiye’nin Ustaları, Stevie Awards’tan en büyük ödül olan altın ödülle dönüyor.

Müşteri hizmetleri, iletişim merkezi, iş geliştirme ve satış uzmanı departman ve çalışanları için dünyanın bu alanda en prestijli ödüllerinden biri olan Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nde (The Stevie Awards for Sales & Customer Service), “Satış ve Pazarlama Mobil Uygulama” kategorisinde en büyük ödül olan altın ödül, Türkiye’nin Ustaları platformu ile Stanley Black & Decker Türkiye’nin oldu.

Dünyanın birçok ülkesinden 600’den fazla yöneticinin katıldığı ödüller, 23 Şubat Cuma günü Las Vegas, NV'deki Caesars Palace’da düzenlenen bir gala ziyafetinde sahiplerini buldu.

DEWALT ve STANLEY markalarını bünyesinde barındıran Stanley Black & Decker
firması tarafından “Ustaların Ayrıcalıklı Dünyası” sloganıyla hayata geçirilen
Türkiye’nin Ustaları platformu dijital tüm platformlarda yayında.

Eylül 2017’de hayata geçen platformda şu anda 1500’e yakın onaylı usta yer alıyor.

Platforma üye olan ustalar, Türkiye’nin Ustaları online mağazasında DEWALT ve STANLEY ürünlerine kolayca ulaşabiliyor ve üyelere özel fiyatlarla kargo ücreti ödemeden ihtiyaç duydukları ürünü satın alabiliyorlar. Türkiye’nin Ustaları platformunu kullandıkça puan kazanan ustalar, bu puanları seçkin mağazalarda hediye çeklerine çevirebiliyor ya da online mağazada indirim olarak kullanabiliyor. Ayrıca, platform içerisinde kazanılan usta puanları ile her ay ilk 3’e giren ustalar sürpriz hediyelerle ödüllendiriliyor. 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.