21.02.2019 11:00

Türkiye'yi gözyaşlarına boğan kavuşma!

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında yaşanan kavuşma Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.

 41 yaşındaki Özlem Türkol, 5 yaşındaki kızının 13 yıl dini nikâhlı yaşadığı 65 yaşındaki, babası Mehmet Menderes tarafından kaçırıldığını ifade etti. Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Özlem Türkol, 2018’in Mart ayında göğüs kanseri olduğunu, 20 kür kemoterapi almak için İzmir’e gittiğini ve bu sebeple çocuğu babasının aldığını, döndüğünde ise çocuğunu alamadığını, velayetin kendisinde olmasına rağmen 6 aydır çocuğuna kavuşamadığını söyledi.

 

Esra Erol, “Anne 1 yıldır kanser tedavisi görüyor, Kemoterapi sürecinde çocuğu babasına veriyor. Anne baba arasında farklı bir husumet var ve çocuğun menfaati değil hırs ve intikamla dolu olaylar yaşanıyor. Tabi ki baba da çocuğunu görecek” dedi.

Esra Erol’un yayını Aydın Bozdoğan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ihbar kabul edildi ve Elif Su savcılık talimatıyla kolluk kuvvetleri ile Mehmet Menderes’ten alınarak annesine teslim edilmek üzere Aydın Çocuk Esirgeme Kurumuna bırakıldı.

Dün akşam saatlerinde Esra Erol ekibi ile beraber 5 yaşındaki Elif Su anne Özlem Türkal’a canlı yayında teslim edildi.

Kızı Elif Su’ya kavuşan anne Özlem Türkol, Esra Erol’a, “Allah senden razı olsun, beni kızıma kavuşturdun. Çok teşekkür ederim” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.