29.01.2020 11:12

Vodafone business turunu tamamladı!

Vodafone Business Dijitalleşme Tırı,3 ay önce Adana'dan başladığı Türkiye turunu İstanbul'da tamamladı.

Vodafone Business Dijitalleşme Tırı’nın Adana, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Trabzon, Kayseri, Antalya, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve İstanbul’da topladığı ve lisanslı geri dönüşüm firması Akademi Çevre tarafından geri dönüştürülen yüzlerce kilo elektronik atıktan elde edilen gelirle Gaziantep ve Adana’da 10’ar bilgisayarlı iki kodlama sınıfı kurulacak. Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği işbirliği ile yürütülen ’Yarını Kodlayanlar’ projesi kapsamında hayata geçirilecek kodlama sınıflarında civar bölgelerdeki tüm çocuklar eğitim alabilecek.

İTÜ Vodafone Future Lab’de Nesnelerin İnterneti ve diğer yeni nesil teknolojilerden yararlanarak pek çok alanda kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun, terzi usulü çözümler geliştirdiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şöyle devam etti: "KOBİ’ler Türkiye’de toplam işletmelerin yüzde 99,9’unu oluşturuyor. Türkiye ekonomisinin can damarını oluşturan KOBİ’lerin, hemen her işleyişin sil baştan yazıldığı geleceğe hazırlıklı olmak için acil adımlar atması gerekiyor.


Şirket olarak, KOBİ’lerimizi geleceğin dijital dünyasına hazırlamak amacıyla yıllardır Anadolu’yu geziyoruz. İTÜ Vodafone Future Lab’de sergilediğimiz çözümleri de diğer şehirlerdeki işletmelerimizle de buluşturmak amacıyla Vodafone Business Dijitalleşme Tırı ile yola çıktık. İşletmelerin yoğun olarak yer aldığı sanayi şehirlerini seçmeye gayret gösterdik. #dijitalleşmeyolunda toplam 12 şehri gezmeyi planladık ve turumuza Adana’dan başladık. Tırımız daha sonra sırasıyla Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Trabzon, Kayseri, Antalya, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve İstanbul’da işletmelerimizle buluştu. Belediyelerden üniversitelere, sanayiden medya şirketlerine kadar farklı pek çokalanda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara dijital çözümlerimizi sunduk ve yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Vodafone Business Dijitalleşme Tırımız ile 8 bin kilometreden fazla yol katettik. 10 binden fazla kişiye ulaştık. Vodafone Business olarak, işletmelerin ihtiyaçlarını yakından takip edip onlara özel çözümler üreterek dijitalleşme süreçlerine en hızlı şekilde destek olmaya devam edeceğiz."

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.