02.06.2020 11:55

Xiaomi, Mi Band 5 için tarihi verdi

11 Haziran 2020 tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak olan yeni modelin yine 30 dolar bandını aşmaması bekleniyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı bileklik konusunda çığır açmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ekran tasarımını yenileyip karşımıza Mi Band 4 ile çıkmıştı. Bu yılda da aynı tasarımı kullanması beklenen Xiaomi, karşımıza büyük bir sürpriz ile çıkacak.

Xiaomi Mi Band 5, ekran konusunda fiyatına göre büyük bir seviye atlayacak ve 1.2 inç büyüklüğünde OLED panel ile karşımıza çıkacak.

Mi Band 4 ile spor aktivitelerine odaklanan firma bu yıl bunu üst seviyeye çıkaracak. Yeni model ile mevcut spor modlarına yoga, eliptik makine, kürek makinesi, atlama ipi ve kapalı bisiklet modları da eklenecek.

Dünya saati, takvim, adet dönemi izleme ve meditasyon gibi özellikleri de barındıracak olan bu modelde NFC de bulunacak. Bu sayede Android‘de temassız ödeme yapabileceksiniz. Ancak iOS’teki Apple Pay bu modelde maalesef ki çalışmayacak. Bluetooth 5.0 teknolojisi ile daha az şarj tüketecek olan yeni model hem Android hem de iOS ile uyumlu olacak.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.