23.02.2018 12:50

Yaşam Sihirbazı Ankara’da

Dünya çapındaki çalışmalarıyla ünlü “Yaşam Sihirbazı” Turhan Güldaş’ın merakla beklenen kişisel gelişim kitabı piyasada ve ilk kez Ankara’da görücüye çıkıyor.

 Değişime hazır mısınız? Bu kitap yaşamda sihirler yaratacak. Hem de herkesin anlayıp uygulayabileceği etkilerini hızlıca alabileceği yöntemlerle. Daha mutlu, daha başarılı, daha pozitif olacak, hayata yeniden başlamak için sabırsızlanacaksınız.
Hayatının 40 yılını beynin mükemmel kullanılabilmesi üzerine uygulamalı çalışmalar yaparak geçiren Kişisel Gelişim Uzmanı Turhan Güldaş’ın “Yaşam Sihirbazı” isimli kitabı ilk kez Ankara’da görücüye çıkıyor. Geliri ise öğrencilerin eğitimi için harcanacak olan kitabın ilk imza günü için Turhan Güldaş, Ankara Kitap Fuarı’nda.

Başta Rusya ve Ukrayna olmak üzere dünya çapında yaptığı çalışmalarla ünlenen ve “Yaşam Sihirbazı” olarak bilinen televizyon dünyasının tanınan ismi Kişisel Gelişim Uzmanı Turhan Güldaş, Trend Yayınları’ndan piyasaya çıkan kitabı “Yaşam Sihirbazı”nın imza günü için Ankara’ya geliyor. Ankara Kitap Fuarı’nda ilk kez okuyucuyla buluşacak olan kitabın imza gününde Turhan Güldaş hem okuyucularla sohbet ederek kitabını imzalayacak hem de kitabında yer alan ‘yaşam sihirlerini’ paylaşacak.

KİTABIN GELİRİ ÇOCUKLARIN EĞİTİM İÇİN HARCANACAK
Gelişime açık olanların yeni başucu kitabı olacak “Yaşam Sihirbazı”nda Turhan Güldaş, hayatının yaklaşık 40 yılında araştırıp üzerinde çalıştığı insanların yaşamlarında etkilerini aldığı ve uygulamaya geçirdiği mucizevi yöntemleri anlattı. “Beynini her saniye mükemmel kullan”mak için herkesin uygulayabileceği ve hayata geçirebileceği yöntemlerle anlatan Turhan Güldaş, “Daha mutlu bir yaşam mümkün. Yeter ki kendinize güvenin ve yapın” dedi.

Tüm amacı bilgisini insanlarla paylaşmak ve yaşamlarına dokunmak olan Turhan Güldaş kitaptan alacağı gelirin tamamını da, doğduğu topraklarda yani Mardin’de öğrencilerin eğitimine destek veren Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı’na (MAREV) bağışladı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.