Neslihan KABAOĞLU

12.04.2019 15:27

Ing Bank’tan “Turuncu Ekstra ” bir adım…

Sanat dallarının önemli ayaklarından biri de tiyatro. Çok ilgi görmediği yönünde yorumlanan tiyatrolar, maddi zorluklarla da karşı karşıya kalmasıyla gündemde olabiliyor. Bu durumda, tiyatro yatırımları ve tiyatro sponsorlukları önem kazanıyor.
Bugün, güzel bir reklam kampanyasına, tiyatroya yeni bir soluk getiren girişime ve güzel bir birlikteliğe değineceğim.
 
Ozan Güven’in açtığı yol…
 
Bir süre önce Ing Bank’ın reklam yüzü olan Ozan Güven, bu sezon Baba Sahne’de sahnelenen Don Kişot’um Ben oyununda başrolde.
 
Ozan Güven, bu iki projesi arasında güzel bir birliktelik sağlamış ki Ing Bank, Baba Sahne’nin ana sponsoru olmuş.
 
Banka, Şevket Çoruh’un 2 yıl önce, oldukça ciddi yatırımlarla Kadıköy’de kurduğu Baba Sahne’ye sponsorluğunu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde duyurdu. Hatta kendi müşterilerine, %20 indirimle tiyatro keyfi sunduğunu da sanata olan bu desteğine ekledi.
 
İşbirliğinin devamı da var…
 
Ozan Güven, Don Kişot’um Ben oyununda başrolü paylaştığı Günay Karacaoğlu ile Ing Bank’ın yeni reklamlarında birlikte rol alıyor. Tiyatrodaki güzel birlikteliğin, reklamlara da yansıması başarılı bir hareket olmuş.
 
Performansı yüksek iki oyuncu, reklamda da tüm hünerlerini sergilemiş. Çok fazla destek almamalarına rağmen, sanatına tutkuyla bağlı olan tiyatrocuların bu tarz projelerde yer almasını olumlu buluyorum.
 
Mesela oyuncu bile olmayan, dizi karakterlerinin reklamlarda da yer alıp para kazanmasından daha hakkaniyetli…
 
Fi dizisini hatırlattı…
 
Ozan Güven’in Fi dizisinde hayat verdiği Can Manay karakterini anımsatan bir durum olmuş bu proje aslında.
 
Can Manay, dizide sanatçılarla bir bankayı tanıştırmış ve ilişkilerini kullanarak, bir sanat merkezine bankanın sponsor olmasını sağlamıştı.
 
Ing Bank ile Baba Sahne projesi de dizideki bu detayı hatırlatıyor. Tabi eminim, iki marka da bu projeden, dizidekine göre, çok daha iyi bir sonuç alacaktır.
 
 
https://twitter.com/Neslihan_Kbgl 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.