22.03.2024 12:51

9. Attilâ İlhan Edebiyat Ödülleri'ne başvurulur başladı

Attilâ İlhan Bilim, Sanat ve Kültür Vakfı'nın düzenlediği 9. Attila İlhan Edebiyat Ödülleri'nde başvurular başladı.

Attilâ İlhan Bilim, Sanat ve Kültür Vakfı, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları desteğiyle ‘‘Ulusal kültür bileşimini gerçekleştirme’’ misyonuyla bu yıl dokuzuncu kez Attilâ İlhan Edebiyat Ödülleri’ni düzenliyor. Toplam dört ödülün verildiği yarışmada, eserler şiir ve roman kategorilerinde yarışıyor.

Katılma Koşulları
1. Yarışmaya katılacak roman ve şiir kitapları 2023 yılında yayımlanmış olmalıdır.
2. Daha önce aynı kategoride armağan kazanmış yazarlar yarışmaya katılamazlar.
3. Yarışmaya katılacak yazarların, yapıtlarından on (10) nüshayı, vakfın internet sitesinden indirip dolduracakları başvuru formu, hangi kategoriye başvurulduğu açık bir şekilde belirtilerek (Attilâ İlhan Edebiyat Ödülü ya da Vakıf Özel Teşvik Ödülü) iletişim bilgilerini de içeren kısa bir özgeçmiş ile birlikte 13 Haziran 2024 Perşembe günü akşamına kadar Attilâ İlhan Bilim, Sanat ve Kültür Vakfı’nın Sıraselviler Caddesi, Billurcu sokak No 26 kat 2 Taksim, Beyoğlu – 34433 İstanbul adresine elden ya da kargo yoluyla ulaştırmaları rica olunur. Kargo ile gönderilen başvuruların gönderim sorumluluğu yarışmacıya aittir ve kargo firmalarından kaynaklı her türlü olumsuzluğa karşı yarışmacı tarafından gönderi takibi yapılması ve gerekirse yarışma sekreterliği ile 0212 243 95 25 numaralı telefondan ya da bilgi@tilahan.org e-posta adresinden iletişime geçilmesi gerekmektedir.
4. Seçiciler Kurulu’nun değerlendirmesinin ardından sonuçlar 2024 yılı Kasım ayı içinde açıklanacaktır.

Seçiciler Kurulu
Attilâ İlhan Edebiyat Ödülleri Seçiciler Kurulu, Doğan Hızlan'ın onursal başkanlığında gerçekleşecek. Roman kategorisi, Mehmet Eroğlu (Başkan), Deniz Yüce Başarır, Faruk Şüyün, Seval Şahin, Ali Cem İlhan’dan oluşuyor. Şiir kategorisinde ise; Metin Celal (Başkan), A.Ali Ural, Adnan Özer, Tuğrul Tanyol ve Yakup Çelik yer alıyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.