09.10.2020 08:52

Acer'ın Concept D serisi Good Design Ödülü kazandı

ConceptD ürün serisinde yer alan ConceptD 3 Ezel, ConceptD 7 Ezel dizüstü bilgisayar ve ConceptD 700 masaüstü bilgisayarı 2020 Good Design Awards'da iki ödül birden kazandı.

ConceptD 3 Ezel, sanat ve tasarım öğrencilerinin veya hobi sahiplerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış, yaratıcılık için gerekli her şeyi sunan tamamen dönüştürülebilir bir dizüstü bilgisayar olarak öne çıkıyor. Cihazın lekeye ve aşınmaya dayanıklı MAO (Micro-Arc Oxidation) kaplı kasası birinci sınıf görünüme sahip ve magnezyum-alüminyum alaşımından yapılan kasasıyla cihaz sadece 1,68 kg ağırlığı ile rahatlıkla taşınabiliyor.

Dahası, 18 saatlik pil ömrü ve parlamayı azaltan Corning Gorilla Glass Ekranı, kullanıcılara o gün nerede çalışmayı seçmiş olurlarsa olsunlar yaratıcı içeriklerindeki her ayrıntıyı dikkate almaları için gereken zamanı ve özgürlüğü sağlıyor.

Zarif tasarımıyla ConceptD 700 iş istasyonu, yaratıcı profesyoneller yani film yapımcıları, animasyon çizim sanatçıları ve MMİ (mimari, mühendislik, inşaat) tasarımcıları düşünülerek üretildi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.