13.09.2022 11:45

Aksa Doğalgaz ödüle layık görüldü!

Aksa Doğalgaz, 2021 Yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi'nin (LACP) düzenlediği “2021 Vizyon Ödülleri”nde 5 dalda ödül kazandı.

Aksa Doğalgaz, büyüme stratejisi ve faaliyetleri kapsamında hayata geçirdiği çalışmalara devam ediyor. Çevre ve insan odaklı projeleri hayata geçiriyor. Dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformu olarak kabul edilen San Diego merkezli Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından her yıl düzenlenen uluslararası Vizyon Ödülleri’nde, 2021 Faaliyet Raporu ile ödülleri topladı. 

‘Sürdürülebilirlik’ hedefinin ön plana çıktığı 2021 Yılı Faaliyet Raporu ile “Altın Ödül”e layık görülen Aksa Doğalgaz, “En Gelişmiş Rapor” dalında da “Bronz Ödül”ün sahibi oldu. Aksa Doğalgaz ayrıca “Teknik Başarı”, “En İyi 20 Türkçe Rapor” ve “En İyi 80 Rapor” dallarında gösterdiği çalışmalarla da bu yıl 5 önemli ödülün sahibi oldu. 

Aksa Doğalgaz, 2021 Yılı Faaliyet Raporu’nda dağıtım hizmeti verdiği tüm bölgelerde doğal gaz kullanılmasıyla sadece bir yılda 7,4 milyon ton daha az karbon emisyonu gerçekleştiğini açıklamıştı. Aynı raporda bu oranın 317 milyon ağacın oluşturduğu yaklaşık 4,5 milyon kilometrekarelik bir ormanın temizleyebileceği karbon miktarına eş değer olduğu belirtiliyor. Aksa Doğalgaz, 2021 Yılı Faaliyet Raporu ile geçtiğimiz haftalarda tüm dünyada faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak nitelendirilen International ARC Awards 2022’nin iç tasarım kategorisinde de onur ödülünün sahibi olmuştu.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.