04.06.2024 12:37

Alpet'in yeni reklam yüzleri Şener Şen ve İbrahim Büyükak

Zeren Group Holding bünyesine katılan Alpet, marka dönüşümünün detaylarını ve yeni reklam filmini basın mensuplarıyla paylaştı.

Zeren Group Holding bünyesine dahil olan Alpet, marka dönüşümünü Şener Şen ve İbrahim Büyükak’ın rol aldığı reklam filmi ile duyurdu.

Reklam filminin ön gösterimi için Esma Sultan Yalısı’nda  bir basın toplantısı düzenlendi. Gösterimin ardından usta oyuncu Şener Şen, İbrahim Büyükak, Zeren Group Onursal Başkanı Rıdvan Zeren, Zeren Group Yönetim Kurulu Üyesi Seda Zeren ve Zeren Group Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yatkın, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çekimleri Antalya, Fethiye ve İstanbul’da gerçekleştirilen reklam filmi, damat adayı İbrahim Büyükak’ın, çalıştığı Alpet’i kayınbabası Şener Şen’e tanıtmasını ve bu süreçte gerçekleştirdikleri yolculuğu konu alıyor. Prodüksiyonu 25 Film tarafından gerçekleştirilen reklam filminin yönetmeni ise Ali Taner Baltacı.

“Hepimizi ilgilendiren bir konu”
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan usta oyuncu Şener Şen, projelere seçici yaklaştığını belirtti; Zeren Group’tan gelen teklif ve süreç ile ilgili olarak ise şunları söyledi: “Projelerde çok seçiciyim, bu seçicilik reklam için de geçerli. Zeren Group’un teklifi benim kendi alanımı ilgilendirdiği için ayrıca projeye ilgi duydum. Yollar, arabalar ilgimi çekiyor. Onların en üst kademeden tüm yöneticilerine kadar çok iyi bir şey yapmanın heyecanı ile bize yaklaşmaları beni etkiledi. Reklam ajansı, kreatif bölüm, rejiye kadar setteki herkes başarılı bir iş yapmak için birlik oldu. Hepimizi ilgilendiren bir konu çünkü uzun yola gitmeyen kişi yoktur. Böyle bir ekiple uyumlu bir çalışmada olduğum için mutluyum. Hepimiz başarılı bir iş yapmanın heyecanıyla çalıştık.”

Oyuncu İbrahim Büyükak ise “Usta oyuncu Şener Şen ile aynı sahnede olmaktan çok mutluyum. Bu projede olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

6 ülke, 8 sektör, 23 marka
Zeren Group’un altı ülke ve sekiz sektörde 23 marka ile hizmet verdiğini belirten Zeren Group Onursal Başkanı Rıdvan Zeren, “Filomuz ve çalışan sayımızın artması daha çok sektörlere eğilmemizi gerektirdi. Birçok farklı sektörde faaliyet gösteriyoruz. Memleketimiz için kalıcı bir eser bırakmak istiyoruz” dedi.

Zeren Group Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yatkın ise hedeflerinin Alpet’i hak ettiği yere konumlandırmak ve daha çok Anadolu’da varlık gösteren markayı büyükşehirlere taşımak olduğunun altını çizdi; farklı alanlarda hizmetleri ile öne çıkan rakiplerinin aksine her alanda akıllara gelen marka olma isteğiyle çalıştıklarını söyledi. Yatkın ayrıca, “Kadın istihdamını artıracağız. Kısacası Alpet’i biz hak ettiği yere getireceğiz. Bizim bir de sürdürdüğümüz elektrikli şarj istasyonları kurulum hedefimiz var. İlerleyen zamanda tüm Alpet istasyonlarında elektrikli şarj istasyonu olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.