26.01.2023 10:59

Altın Toprak ödülleri sahiplerini buldu

Meya Ajans tarafından Diyarbakır'da dördüncüsü düzenlenen Altın Toprak ödülleri sahiplerini buldu.

Meya Ajans tarafından Diyarbakır'da dördüncüsü düzenlenen Altın Toprak ödülleri sahiplerini buldu. Birçok ünlünün katıldığı gecede birbirinden farklı şovlar sergilendi.

Diyarbakır'da 4 yıldır düzenlenen Altın Toprak 2022 ödülleri sahiplerini buldu. Bir otelde düzenlenen yemekli ödül gecesi galasına toplam 43 kategoride, iş dünyasından isimler, eğlence, sanat ve hizmet sektöründen firma temsilcilerine ödülleri verildi. Ünlü sunucular Afrikalı Ali ve Serpil Uzuncavdar'ın sunduğu ödül töreni keman ve balerin kız gösterisi ile başlayıp halay ve davul şovlarla devam etti.

Meya Ajans kurucusu ve Altın Toprak ödülleri koordinatörü Elif Yıldız, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Altın Toprak ödülleriyle, Diyarbakır'daki markalar arasındaki tanıtım ile iş ve sanat dünyasını bir araya getirmeyi amaçladığını söyledi. Yıldız, "Diyarbakır Altın Toprak ödülleri bu yıl 4. yılında, 2022 ödüllerini takdim ettik. İnşallah 2023'te Güneydoğu Anadolu Bölgesini kapsayacak daha güzel projeler olacak. Herkese teşekkür ediyorum çok güzel atmosfer vardı, güzel şovlar ve sanatçılarla şarkılar söylendi. Bizim amacımız burada iş ve sanat dünyasını bir araya getirmek, tüm markaların birbirlerini tanımalarını sağlamak. Bu çerçevede fenomenler ve sanatçılarda Diyarbakır'a gelerek burada bu tür organizasyonların yapıldığını görmelerini sağlamak. Diyarbakır'a gelen sanatçılarla tur düzenleyeceğiz, burayı tanıtacağız sosyal medya üzerinde Türkiye ve dünya genelinde 15 milyon kişiye ulaştıracağız. Bu geceler bu yüzden artmalı, devam etmeli, bende elimden geldikçe devam edeceğim" dedi.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.