19.11.2020 10:41

Amazon'dan Alman devi ile işbirliği

Amazon İletişim Danışmanlığı, temilik teknolojilerinin öncüsü Alman devi Kärcher'e hizmet vermeye başladı.

Marka ve kurumlara sağlamış olduğu stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti ile başarılı çalışmalara imza atan Amazon İletişim Danışmanlığıdünyada ve Türkiye'de temizlik teknolojilerinin öncüsü Alman devi Kärcher'e hizmet vermeye başladı.

1935 yılında kurulan KÄRCHER, temizlik makine, ekipman ve aksesuarlarının yanı sıra temizlik kimyasalları ve deterjanları üreten bir sanayi devidir. Kullanıcılarına 70 ülkede, 110 şirketi ve 12 bini aşkın çalışanı ile hizmet veren KÄRCHER, bugün tüm dünyada hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunmaktadır. Ürün geliştirmeden ambalajlamaya, üretim faktörlerinden çevreye kadar sürdürülebilir bir yönetim anlayışı benimseyen KÄRCHER, bu çerçevede tüm ürünlerinde enerji verimliliğine, daha az plastik veya alüminyum kullanımına önem vermektedir.

Amazon İletişim, itibar yönetimi, lider iletişimi, kriz yönetimi, etkinlik yönetimi ve organizasyon hizmetleri, kurumsal sosyal sorumluluk, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri alanlarında hizmet ağına sahip. Amazon İletişim'in bugüne kadar hizmet verdiği markalar arasında, Apple (NASDAQ:AAPL), Ariş Pırlanta, Altınbaş Holding, Alpet, Arena, bauMax, Creditwest, busuu, Canon Eurasia, Danfoss, D&R, Holiday Inn, Keten İnşaat, Milestone Systems, NG Style, Optimum & Kozzy, Palladium, Praktiker, Rapsado, The LifeCo, TomTom, Twigy ve Yapı Merkezi bulunuyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.