01.06.2023 11:18

Anadolu Isuzu, Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri'nde ödül aldı

Anadolu Isuzu, Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği tarafından düzenlenen 6. Ulaşımda Aklın Yolu Ödüllerinde, Bağlantılı Araçlar (V2X) projesi ile Hareketlilik Teknolojisi kategorisinde ödül aldı

Anadolu Isuzu, ULAK ile bir iş birliği anlaşması imzalayarak akıllı ulaşımın temel bileşenlerinden olan ve gelişmiş haberleşme teknolojilerine sahip araçları ile elde edeceği verileri kentlerin ve kent sakinlerinin kullanımına sunacak.
Anadolu Isuzu, Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği (AUS Türkiye) tarafından düzenlenen 6. Ulaşımda Aklın Yolu Ödüllerinde, Hareketlilik Teknolojisi kategorisinde Bağlantılı Araçlar (V2X) projesi ile ödül aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Anadolu Isuzu, Ulaşımda Aklın Yolu Ödülü'nü Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği'nin 30 Mayıs 2023 Salı günü Ankara'da 5. Olağan Genel Kurul Toplantısında düzenlenen törende aldı.

Anadolu Isuzu bu alanda 2022 yılında ULAK ile bir iş birliği anlaşması imzalamıştı.

Şirketin, bu doğrultuda mobil genişbant iletişim teknolojileri alanında Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından olan ULAK Haberleşme A.Ş. ile 2022 yılında başlattığı iş birliği projesi, Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği (AUS Türkiye) tarafından Ulaşımda Aklın Yolu Ödülü'ne layık görüldü.

Anadolu Isuzu ve ULAK iş birliği ile hayata geçirilen proje, trafikteki araçların ileri teknoloji çözümleri sayesinde birbirleri ve altyapı sistemleri ile en hızlı ve güvenli biçimde haberleşmesini sağlayacak. Proje kapsamında ileri teknoloji ürünü sensörlerin ve uygulamaların ürettiği veriler, ulaşım sistemlerinin ve altyapılarının daha güvenli ve konforlu biçimde geliştirilmesine olanak verecek.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.