19.10.2019 09:27

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin ilk tanıtımı yayınlandı

Merakla beklenen film, 31 Ocak 2020'de sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

İlk filmiyle izleyicileri kendine bağlayan ve yıllarca hikayenin unutulmamasına neden olan Aşk Tesadüfleri Sever'in ikinci filmi Aşk Tesadüfleri Sever 2'den ilk tanıtım yayınlandı.

Başrollerini Nesrin Cavadzade ile Yiğit Kirazcı'nın paylaştığı Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin ilk teaserı paylaştıldı. Uzun süredir üzerinde çalışılan film, 1960'lı yıllardan günümüze kadar uzanan tesadüflerle dolu romantik bir hikayeyi izleyicilerine sunuyor. Filmin modern zaman çifti son zamanların parlayan oyuncuları Nesrin Cavadzade ve Yiğit Kirazcı'nın canlandırdığı karakterlerden oluşurken, 1960'lı yıllarda yaşayan çifte Aytaç Şaşmaz ve Elif Doğan hayat veriyor.

Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin oyuncu kadrosunda Cavadzade, Kirazcı, Doğan ve Şaşmaz'ın yanı sıra Zuhal Olcay, Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Türkü Turan, Hülya Gülşen Irmak, Eli Mango gibi isimler yer alıyor. Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan ve hikâyesi ilk filmde olduğu gibi İpek Sorak’a ait olan filmin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ile İpek Sorak birlikte üstleniyor. Beş yıla yayılan uzun bir hazırlık aşamasının ardından çekimleri gerçekleştirilen film, Hüzzam Film ve Böcek Film ortaklığında hayata geçiriliyor.

Merakla beklenen “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, 31 Ocak 2020’de sinemalardaki izleyicileriyle buluşmuş olacak.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.