26.04.2024 11:51

Aveon Global Sigorta'ya üst düzey atama

Aveon Global Sigorta Strateji&İş Geliştirme ve Sağlık&Seyahat Sigortaları Genel Müdür Yardımcılığı görevine Zekeriya Dur getirildi.

2022 yılında yenilikçi bir bakış açısı ile güven temelinde bir yolculuk inşa etmek ve insanımızın sigorta bilincini ‘’dijital çağa’’ uygun seviyeye taşımak üzere yola çıkan Aveon Global Sigorta, yaptığı önemli bir atamayla yönetim kadrosunu daha da güçlendirdi. 1 Nisan 2024 tarihi itibarıyla, Aveon Global Sigorta Strateji&İş Geliştirme ve Sağlık&Seyahat Sigortaları Genel Müdür Yardımcılığı görevine Zekeriya Dur getirildi.

Kişiye özel ürün ve fiyat stratejileri ile müşterilerinin hayatlarını daha kolay ve değerli kılmayı amaçlayan Aveon Global Sigorta’da, yeni atamayla birlikte oluşturulan yapılanmada sağlık ve seyahat sigortaları fonksiyonları da Strateji ve İş Geliştirme çatısı altında faaliyet gösterecek.

Şirketin yenilikçilik hedefleri doğrultusunda önemli bir atama gerçekleştirdiklerini belirten Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül, “Aveon Global ailesine katılmasından mutluluk duyduğumuz Zekeriya Dur’un bilgi birikimi ve tecrübesi ile şirketimizin gelişmesine ve hedeflerine ulaşmasına önemli katkıları olacağına, şirketimize değer katacağına inanıyorum” diye konuştu. 

Zekeriya Dur kimdir?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü lisans ve University of Illinois at Urbana Champaign Ekonomi yüksek lisans derecelerine sahip Zekeriya Dur, yurt içi ve yurt dışındaki görevlerinin ardından 1996-2010 yılları arasında Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğünde farklı pozisyonlarda görev aldı. 2010-2016 yıllarında Türk Hava Yolları Sigorta Müdürü olarak görev yapan Dur, 2016-2019 yıllarında Belçikalı Sigorta Şirketi Aviabelin Türkiye’de Ak Sigorta ile yapılan iş birliği çerçevesinde Türkiye’den ve Türki Cumhuriyetlerinden sorumlu İş Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. Son olarak 2023 yılından bu yana Quant Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürlüğü’nü yürüten Zekeriya Dur DipCII sertifikası sahibidir.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.