18.05.2023 11:47

Avon Türkiye'den globale üst düzey 2 atama

Avon One Europe Pazarlama Başkanı ve Avon Global Perakende Kanal Lideri olarak görev yapacak isimler belli oldu.

Avon Türkiye’den globale üst düzey iki atama gerçekleşti. Avon Türkiye & Kuzey Afrika ve Distribütor Pazarlardan Sorumlu Ticari Pazarlama Direktörü Özlem Çitçi Avon One Europe Pazarlama Başkanı; Avon Türkiye Strateji ve Çoklu Kanal Direktörü olarak görev yapan Tuğba Kılıçkaya Göçtü ise Avon Global Perakende Kanal Lideri olarak atandı.

Kariyerine Danone ile başlayan ve Avon Türkiye’ye Mart 2020’de ticari pazarlama grup direktörü olarak katılan Özlem Çitçi, markanın zorlu ekonomik koşullara rağmen çift haneli büyümesinde rol oynadı. Power Serum’un öncülüğünü yaptığı Anew için önemli temsilci penetrasyon kazanımları gibi başarılara imza atan ve 2021 yılında NAME ve Distribütör Marketler’in pazarlama fonksiyonlarının Türkiye’ye entegrasyonuna liderlik eden Özlem Çitçi, yeni görevine mayıs ayı itibarıyla başladı.

Avon’un mağazalaşma ve perakande faaliyetlerine önemli katkıları bulunan Tuğba Kılıçkaya Göçtü ise Avon Global Perakende Kanal Lideri olarak yeni görevinde Avon Global’in perakende stratejisinin oluşturulması ve uygulanmasına liderlik edecek. Kılıçkaya Göçtü, Avon Türkiye’nin strateji liderliğini sürdürmeye ve liderlik ekibinde yer almaya da devam edecek.

Avon Global’deki yeni görevlendirmeler sonrası Avon Türkiye & NAME & Distribütor Pazarlardan Sorumlu Ticari Pazarlama Direktörü ise Başak Gündoğdu oldu. Kasım 2022’den bu yana kampanya planlama ekibinin liderliğini yürüten Başak Gündoğdu, pek çok zorlu ve kritik ticari projeye liderlik etti.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.