18.09.2020 11:51

Aygaz Dünyası'na gümüş ödül...

Stevie International Business Awards'ta kurumsal dergisi Aygaz Dünyası ile "En İyi Kurumsal Yayın" kategorisinde gümüş ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin en çok tercih edilen LPG markası olan Aygaz, kurumsal dergisi “Aygaz Dünyası” ile uluslararası ödüle layık görüldü.

2002 yılından bu yana dünya çapında kuruluşların ve profesyonellerin başarılarını ödüllendiren dünyanın en prestijli ödüllerinden ABD merkezli Stevie International Business Awards’ta kazananlar belli oldu.

Yapılan değerlendirme sonucunda, kurum içi haberlerin yanı sıra sosyal ve kültürel yaşamdan kesitlerin paylaşıldığı, LPG sektöründe ulusal ve uluslararası alandaki gelişmelerin yer aldığı Aygaz’ın üç aylık kurumsal yayın organı Aygaz Dünyası, Stevie Awards’ta ‘gümüş ödülün sahibi oldu.

Müşteri hizmetleri, iş geliştirme ve satış uzmanları alanında dünyanın önde gelen ödüllerinden olan Stevie, prestijli International Business Awards® ve American Business Awards®'ın yaratıcıları tarafından düzenleniyor. Dünyanın en gözde ödüllerinden biri haline gelen Stevie Ödülü sekiz farklı dalda organize ediliyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.