23.01.2024 12:45

Birçim Öztaşkın Publicis'ten ayrıldı

Publicis Communications Türkiye CEO'su Birçim Öztaşkın görevinden ayrıldığını duyurdu.

Publicis Communications Türkiye CEO’su Birçim Öztaşkın, LinkedIn üzerinden yaptığı “Bir Yolculuğun Sonu, Yeni Bir Serüvenin Başlangıcı” başlıklı paylaşımıyla Publicis ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Yeni dönem yol haritasını henüz paylaşmayan Öztaşkın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“2016’da Publicis Groupe’a Saatchi & Saatchi’de Genel Müdür Yardımcısı olarak katılarak başlayan profesyonel yolculuğum, bugün yeni bir evreye geçiyor. Publicis Groupe Türkiye’deki çeşitli liderlik rollerinden sonra, en son olarak Publicis Communications CEO’su olarak tüm iletişim ajanslarının (kreatif, dijital, prodüksiyon, data, PR, teknoloji) liderlik sorumluluğunu üstlendiğim görevimden ayrılıyorum.

Publicis Emil Türkiye, Leo Burnett, Digitas İstanbul gibi ajanslarda üstlendiğim lider pozisyonlar ve son olarak Publicis Communications CEO’su olarak görev aldığım bu süreç, benim için olağanüstü bir deneyim ve öğrenme fırsatı oldu.

Birlikte çalıştığım ekibimle zorlu yolları aştık, müşterilerimize değer katmak için çabaladık, sektörde öncü olan projeler geliştirdik. Her başarı hikayesinde olduğu gibi, bu süreçte karşılaştığımız zorluklardan da önemli dersler çıkardık. Ama, pek çok sebeple, sağlıklı bir yapıyı korumanın ve müşterilerimize katma değer sağlamanın kendi açımdan artık mümkün görünmediği bir aşamaya geldik.

Bu nedenle, Publicis Groupe’la olan profesyonel yolculuğumu sonlandırıyor ve kendi girişimim üzerinde çalışmak için yola çıkıyorum. Edindiğim tecrübeleri ve bilgi birikimini yeni bir alanda, daha büyük faydalar yaratmak için kullanmayı hedefliyorum.

Bu yolculukta bana liderlik edenlere ve her adımda yanımda olan değerli takım arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte geçirdiğimiz her an, bu yeni başlangıcımın temel taşlarından biri oldu.

Yeni bir başlangıcın eşiğinde, gelecek planlarıma dair heyecanımı sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.”

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.