BKM Kitap 10-16 Mayıs Engelliler haftası için Tohum Otizm Vakfı çocuklarına mandala ve boyama kalemlerinden oluşan set hediye etti.
Çocukların eğitimi ve kitap okuması ile ilgili yaptığı bir çok sosyal sorumluluk projesi ile öne çıkan marka engelliler haftası için de farkındalığın artması için harekete geçti.
Çocukların eğitimi ve kitap okuması ile ilgili yaptığı bir çok sosyal sorumluluk projesi ile öne çıkan marka engelliler haftası için de farkındalığın artması için harekete geçti. Engelliler konusunda duyarlılığın önemini vurgulayan BKM Kitap Yönetim Kurulu Başkanı Kutbettin Bingölbali “Tüm kardeşlerimizin eğitime ve kitaba ulaşması bizim önceliğimiz, burada imkan varsa engel yoktur. Bu nedenle otizm spektrum bozukluğu olan çocuklarımızın evde ebeveynleriyle geçirdiği bu dönemde eğitimlerine ara vermeden gelişmelerine destek olacak etkinliklere vesile olmak istedik. Taş üstüne taş koyabiliyorsak ne mutlu bizlere.” şeklinde ifade etti.
Yorumlar
Yorumunuz alındı!
Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmamıştır.
Etki Odaklı Sohbetler'in konuğu Türkiye Mozaik Foundation Kurucu Üyesi Yörük İlhan Kurtaran oldu
Etki Odaklı Sohbetler'in konuğu Gola Kültür, Sanat ve Ekoloji Derneği Kurucusu Sevilay Refika Kadıoğlu oldu
YKS Başarısını Yetim Kardeşleriyle Paylaştı
Anadolu'nun Genç Yüzü Bilişimle Aydınlanıyor staj programının 14'üncü dönemi tamamlandı
Orman yangınlarını nasıl azaltabiliriz? Ünlü akademisyenden ezberleri bozacak açıklama: Kopyalayın!
Etki Odaklı Sohbetler'in konuğu SistersLab Kurucu Üyesi Nihal Güngör oldu
Etki Odaklı Sohbetler'in konuğu Beykoz Eğitime Destek Derneği Kurucusu ve Başkanı Gülay Demirel oldu
Kore-Türkiye dostluğu, yeni kuşakların eğitimine destek oluyor
Etki Odaklı Sohbetler'in konuğu Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği Destek ve İletişim Uzmanı Begüm Baki oldu
Etki Odaklı Sohbetler'in konuğu Bilişime ve Eğitime Erişim Vakfı Genel Müdürü Dr. Neyran Savaşman oldu