03.06.2020 12:35

BMW 4 Serisi Coupe tanıtıldı

Uzun bir süredir geliştirme aşamasında olan ve kamuflajlı görüntüleri sıkça basına yansıyan BMW 4 Serisi Coupe resmi olarak tanıtıldı.

Her zamankinden daha keskin çizgileriyle yeni tasarım dilini öne çıkaran ve BMW'nin coupe geleneğinde ulaştığı en son noktayı temsil eden Yeni BMW 4 Serisi Coupe, Ekim ayından itibaren bayilerde BMW tutkunlarıyla buluşmaya ve Kasım ayından itibaren yollarda olmaya hazırlanıyor. Yeni BMW 4 Serisi Coupe, Türkiye'de ilk etapta 1.6 litre 170 HP benzinli motora sahip 420i modeli ile satışa sunulacak.

Online basın lansmanıyla gün ışığına çıkan otomobil, belirgin hatları ve güçlü ön yüzüyle oldukça dinamik bir görünüme sahip. BMW Tasarım Şefi Domagoj Dukec liderliğindeki ekip tarafından geliştirilen dinamik çizgileriyle BMW 4 Serisi Coupe markanın gelecek modelleriyle ilgili de önemli ipuçları taşıyor.

Dinamik tasarım

İlk bakışta otomobilin, tasarım açısından konsept modele büyük oranda sadık kaldığını görüyoruz. İki kapılı otomobilin kusursuz coupe profilinin ardındaki en önemli unsurlar yeni şasi, çerçevesiz camlar ve yeni boyutlar olarak karşımıza çıkıyor. Bu arada ikinci nesiliyle karşımıza çıkan BMW 4 Serisi Coupe'nin ön yüzünde mart ayında tanıtılan BMW i4 modeliyle başlayan yeni ön ızgarayı görüyoruz. Markanın neredeyse 90 yıl önceki klasik modellerini hatırlatan bu yeni tasarımda geleneksel çift böbrek formunun artık tamponun altına kadar uzatılması ve oldukça büyük konumlandırılması dikkati çekiyor ve agresif bir yüz kazandırıyor. Bu ön ızgara aynı zamanda daha önce M modellerinde kullanılan özel desene sahip.

Yeni ön ızgara bize BMW 328 ve BMW 3.0 CSi gibi efsanevi marka klasiklerini modern bir yorumla yeniden hatırlatıyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.