21.03.2024 11:18

Brandverse Awards başvuru dönemi uzatıldı!

En başarılı marka ve ajansların belirleneceği Brandverse Awards başvuru dönemi katılımcıların yoğun talebi üzerine 4 Nisan'a dek uzatıldı!

1 Nisan 2023 – 1 Nisan 2024 arasında üretilen eski ve yeni nesil tüm iletişim çalışmalarınızla Brandverse Awards’un 360 derece kapsayıcılığa sahip Sosyal Medya ve Dijital, Medya, Film, PR, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik, Deneyim Tasarımı ve Craft bölümleri altındaki kategorilere online olarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Brandverse Awards’un ana bölümleri
Social Media Awards Turkey Sosyal Medya ve Dijital Bölümü
Marka ya da kurumların sosyal medya ve dijitaldeki tüm kampanyaları ve iletişim faaliyetleriyle sosyal medya performansları bu bölümde değerlendirilecek. Social Media Awards Turkey’nin önceki yıllarda ödüllendirme yaptığı tüm kategoriler bu bölümde bulunuyor.

Medya Bölümü

Markaların medya uygulamalarında gösterdikleri başarı bu bölümde değerlendirilecek. Yaratıcı medya çalışmaları, yenilikçi uygulamalar ve ilham verici medya kullanım fikirleri de bu bölümde yarışacak.

Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Bölümü

Ticari bir kuruluş ya da kar amacı gütmeyen kurumlar tarafından, toplumsal ve çevresel sorunların çözümü ve farkındalık adına geliştirilen tüm projeleri bu bölüm altındaki kategorilerde yarışacak. Bu bölümde yer alan kategoriler Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda oluşturulmuş olup yarışan işler 2030 yılına kadar erişilmesi için belirlenmiş hedeflere nasıl bir katkı sağladığı bakımından değerlendiriliyor.

PR Bölümü

Stratejik ve kreatif açıdan odağına PR disiplinini alan iletişim kampanya ve projeleri bu bölümde değerlendirilecek. Kurumsal itibar ve pazarlama iletişimi, sürdürülebilirlik iletişimi, sosyal sorumluluk, kriz yönetimi bağlamında PR kampanyaları ile stratejik içerik üretimi, gündem yönetimi, etkinlik ve sponsorluk/ortaklık yönetimi PR bölümünde yarışacak.

Film Bölümü

Bu bölümde marka, kurum ya da kuruluş için TV, sinema ya da dijital ortamlarda yayınlanan reklam filmleri yarışacak.

Deneyim Tasarımı Bölümü

Markaların hedef kitleleriyle yaratıcı ve özgün yöntemlerle buluşmasını sağlayarak müşteri deneyimi sunan projeler bu bölümde yarışacak.

Strateji Bölümü

Marka adına yapılan tüm iletişim faaliyetleri ve kampanyalarının ardındaki, işin başarıya ulaşmasını sağlayan özgün ve etkili marka stratejileri bu bölümde değerlendirilecek.

Craft Bölümü

Marka mesajını iletmek için reklamda kullanılan görsel, metin ve müzik gibi öğelerin nasıl kullanıldığı ve yaratıcı çalışmaya sağladığı katkı bu bölümde değerlendirilecek.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.