20.08.2020 14:28

BtcTurk ve TFF'den sponsorluk anlaşması!

Bitcoin ve kripto para alım satım platformu BtcTurk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu!

TFF’nin İstanbul Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde, Milli Takımlar İletişim Direktörü Türker Tozar’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Nihat Özdemir, BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yanı sıra Kadın ve Erkek Milli Takım sporcuları katıldı.

İmza töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında dünyada ilkleri gerçekleştiren marka olma misyonuyla yola devam ettiklerini söyleyen BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, “Pandemi nedeniyle tarihinde ilk defa tek rakamlı yıl olan 2021’de düzenlenecek olan UEFA Avrupa Şampiyonası’nda milli takımlarımızın ana destekçileri arasında yer almaktan büyük gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl TFF Süper Lig’in başarılı kulüplerinden Yeni Malatyaspor’a destek olmuş, isim ve forma göğüs sponsorluğunu üstlenmiştik. Bu yıl da Türk sporu ve futboluna katkılarımızı sürdürmeye devam ediyor, kadın ve erkek milli takımlarımızın destekçisi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle işbirliğimizin hayata geçmesinde emeği geçen, başta TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. BtcTurk olarak, 28 ay sürecek bu anlaşmayla kadın ve erkek milli takımlarımızın ana sponsorluğunu üstleniyoruz. Böylece Türk sporuna dünyada büyük başarılarla temsiline destek vermeyi ve gelecek nesillere kaynak ayırmasına vesile olmayı hedefliyoruz. TFF ile anlaşmamız, Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesinde, bizleri daima gururlandıran milli takımlarımızın gücüne güç katacaktır. Bu birliktelik sayesinde yakalayacağımız istikrarla, önümüzdeki turnuvalarda milli takımlarımızın başarıları yakalayıp büyük hedeflerine ulaşacaklarına ve ülkemize önemli mutluluklar yaşatacaklarına olan inancımız tamdır. BtcTurk olarak kadın ve erkek milli takımlarımıza başarılar diliyor, #SonuKupaOlsun diyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.