24.04.2018 15:26

Bülent Serttaş TEB’in yeni reklamında

Doğum gününde tenis maçı izlemeye gitmesiyle geçen sene gündeme yerleşen ve artık tenis aşığı diyince akla ilk gelen isim olan Bülent Serttaş, TEB'in yeni tenis reklamının yüzü oldu.

27 Kasım 2017’de Twitter’daki Bülent Serttaş’a atılan bir tweet ve Bülent Serttaş’ın verdiği cevap gündemimize bir hayli yerleşmişti. Hatırlarsanız Bülent Serttaş, ünlü tenisci Maria Sharapova ve Türk tenisçi Çağla Büyükakçay maçını en önden izlemişti. Maç boyunca attığı paylaşımlarla da Bülent Serttaş ne kadar mutlu olduğunu takipçileriyle paylaşıyordu. Ta ki sanatçıya sonrasında bir tweet atılana kadar, o tweet’e kadar herkes sadece TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi etkinliğini en önden izleyen Bülent Serttaş’ın tenis sevdasını konuşuyordu sadece.

Bize Her Gün Tenis

Bülent Serttaş’ın verdiği cevapsa inanılmazdı. Hem okuyanları üzdü, hem de çok temiz bir cevap oldu. Bu cevapla birlikte herkes bir anda Bülent Serttaş’ın ne kadar duygusal bir insan olduğunu konuşmaya başladı ve sanatçıyı destekleyip bu tweet’i atan kişiye tepkilerini belirtti.

Sanatçı ayrıca Şubat’ta bu olaylara gönderme yaparak yine bir tenis müsabakasını izlemeye gittiğinde bu sefer takipçilerini güldürecek bir paylaşımda bulundu. Sanatçı ayrıca tenis izlemeye gittikçe bunu takipçileriyle paylaşıyor.

Bu sene, bu olayların üzerine, TEB “Tenis Biziz” reklamı için tenis sevdalısı Bülent Serttaş’ı yeni reklamlarının yüzü yaptı. Reklamda tenisin aslında nasıl ata sporumuz olduğu anlatılmaya çalışılıyor. Tenis hareketlerinin Türk kültüründeki bazı detaylarla eşleştirilmesi üzerinden de bir komedi yakalanmış. Backhand hareketiyle tavlada zar atma, forehand hareketiyle de halı temizleme bağdaştırılıyor. Reklamın sonunda da tenis aşığı Bülent Serttaş “we are tennis” diyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.