06.07.2020 11:03

CGV Mars Cinema Group'ta üst düzey atamalar gerçekleşti!

Grupta CEO ve CCO olarak görev alacak isimler belli oldu.

Ülkemizde 906 salonla hizmet veren CGV Mars Cinema Group’ta üst düzey atamalar gerçekleşti. Buna göre, grubun CEO koltuğuna Jong Min Jung otururken, CCO görevine ise Nurdan Ulu Horozoğlu atandı.


CGV Mars Cinema Group’un yeni CEO’su olan Jong Min Jung

Lisans eğitimini Kyunghee Üniversitesi Çevre Bilimleri Bölümü’nde tamamladı. Kariyerine 1996 yılında TBWA Kore’de başlayan Jung, 2012 yılından bu yana görev aldığı CGV Kore Merkez’de sırasıyla pazarlama takım lideri, CMO ve COO olarak görev yaptı. Yeni görevine 1 Temmuz itibarıyla başlayan Jung, yeni dönemde pandemi nedeniyle sektörün değişen dengelerini de göz önüne alarak, şirketin hedeflerini yakalaması için çalışacak.

COO koltuğuna oturan Nurdan Ulu Horozoğlu, grubun pazarlama ve sinema operasyonlarından sorumlu oldu. Üniversite eğitimini Yakın Doğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nda tamamlayan Horozoğlu; Polisan, Star TV, Medyapro, DTV-CNN Türk, FOX TV, TV8 gibi şirketlerde görev aldı. Horozoğlu, 2017 yılında Mars Sinema’ya bağlı olarak reklam pazarlama alanında faaliyet gösteren Mars Medya şirketine genel müdür olarak katılmıştı.

 

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.