07.03.2023 10:40

Chery'ye çifte ödül!

Chery Group, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Çin Şehirlerinin Kredi Sistemi İnşaatı Forumu – Çin Çift Karbon Hedefleri için ESG Uygulama ve Geliştirme Temalı forumda yeni bir ödülün sahibi oldu.

Chery Group, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Çin Şehirlerinin Kredi Sistemi İnşaatı Forumu – Çin Çift Karbon Hedefleri için ESG Uygulama ve Geliştirme Temalı forumda yeni bir ödülün sahibi oldu.

Çevre Dostu Bir Sanayi Zinciri İnşa Etmek ve Planını Oluşturmak çalışmalarıyla Chery Group, Xinhua Credit Jinlan Cup tarafından "Önde gelen karbon zirvesi ve karbon nötralizasyon projesi" unvanına layık görüldü.

Bu, Chery'nin "Çift Karbon" girişiminin bir kez daha kabul gördüğünü ve Çinli otomobil işletmelerinin sosyal sorumluluklarını yerine getirmek üzere plana sadık kaldıklarını gösteriyor. Chery Group tarafından kapsamlı bir şekilde geliştirilen çevre dostu sanayi zinciri projesi tüm yaşam döngüsünde ve tüm endüstriyel zincirde çevre dostu ve düşük karbon hedefine nasıl ulaşılacağını gösteriyor. Böylece Chery'nin sosyal, çevresel ve ekonomik faydaları iyileştirme sürecini kolaylaştırıyor. Ayrıca Chery Group, pratik eylemlerle sosyal sorumluluğunu da yerine getirirken dünya genelinde çevre koruma ve eğitim için bağış da dahil olmak üzere toplum yararına çeşitli girişimler de yürütüyor. Chery özellikle, geçtiğimiz sene, Filipinler'deki fırtınadan etkilenen yüzlerce ailenin su ihtiyacı sorunlarını hafifletmek için bölgelere 30 bin şişeden fazla içme suyu dağıttı. Ayrıca, Meksika'da kullanılmış giysilerin bağışlanması için yerel kamu kuruluşu Shop of Joys ile iş birliği yaptı. Pakistan'da ise 1 milyon Suudi Arabistan Riyali (SAR) tutarında yeniden yapılanma fonu toplamak üzere halka açık binicilik faaliyetlerine sponsor oldu.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.