14.03.2020 12:28

Clio Awards'dan coronavirus duyurusu

Clio Awards, COVID-19 nedeniyle kendi cephesinde vuku bulan belirsizliği gidermek amacıyla bir açıklama yayımladı.

Bir süredir coronavirus (COVID-19) salgını nedeniyle erteleme/iptal duyurusu yayımlayan sektör organizasyonlarına Clio Awards da eklendi. 1959 yılından bu yana reklam, tasarım ve iletişim disiplinlerindeki yaratıcılığı ve inovasyonu ödüllendiren Clio Awards, virüsün neden olduğu belirsizliğe kendi cephesinden ışık tutmak için bir bülten yayımladı.

Clio Awards Başkanı Nicole Purcell imzasıyla paylaşılan bülten şöyle:

Yaratıcılığı kutlamak için insanları bir araya getirme fikri etrafında inşa edilmiş küresel bir kuruluş olarak birincil önceliğimiz, mevcut durumda, Clio’nun misyonunu yerine getirme hedefimizi gerçekleştirirken esnek ve ihtiyatlı kalabilmek.

Büyüyen bir belirsizlikle birlikte gerek toplumsal gerek ekonomik rutin ve normların dünya genelinde hızla değiştiği günümüz koşuıllarında, Clio olarak, beklenmedik gelişmelere karşı tetikte olmaya ve COVID-19 kaynaklı risklerin önüne geçmeye odaklı yaklaşımımızı günbegün sürdürüyoruz.

Öncelikle, hedef kitlemizin, tüm kararların onların sağlık ve güvenleri gözetilerek alınacağını bilmelerini istiyoruz. Yola devam etmek için seçilecek en iyi güzergâhın hangisi olduğunu anlayamaya çalıştığımız bu dönemde, olağan takvimimizde -son başvuru tarihleri, juri toplantı günleri ve yerleri hatta ödül töreni de dahil olmak üzere- değişiklikler yaşanması olası.

İçinde bulunduğumuz bu dönemde temennimiz sürecin planlandığı gibi devam etmesi ancak ekibimiz gereklilik halinde gelecek etkinliklerimizde hayata geçirmek üzere bir dizi alternatif senaryonun da üzerinde çalışıyor.

Emin olduğumuz bir şey var: Tüm Clio organizasyonlarımızda dünya standartlarında jürileri bir araya getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Jüri toplantıları ve ödül töreni için zamanlama ve mekân bilgilerinde değişiklik olması ihtimal dahilinde olsa da geçtiğimiz 60 yıl boyunca olduğu gibi yaratıcılığı kutlamayı sürdüreceğiz.

Durumu günbegün takip ediyoruz ve herhangi bir değişiklikte gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. Bu süreçte, herhangi bir sorunuz veya sorununuz olursa lütfen ekibimize +1-212-683-4300 numarasından veya support@clios.com e-posta adresinden ulaşın.

Teşekkürler,

Clio Awards Başkanı Nicole Purcell

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.