05.02.2021 11:23

Clubhouse'un logosunun hikayesi ortaya çıktı!

Clubhouse, internet dünyasına çok hızlı bir giriş yaparak bir anda yüzbinlerce kullanıcıya ulaştı.

Clubhouse günümüzde birbirinin aynısı olmaya başlayan sosyal medya platformlarına alternatif olarak geldi ve büyük bir popülarite yakaladı. Ses temelli olan platform yalnızca iPhone’larda kullanılması ve davetiyeyle üye olunması gibi handikaplara rağmen yüzbinlerce kullanıcıya ulaştı.

Clubhouse logo tasarımıyla da farklı bir tarz belirledi

Sunduğu deneyim ile şimdiden geniş bir kitlenin ilgisini çekmeyi başaran Clubhouse'un logosunun da farklı, yenilikçi ve topluluk özelliğine uygun mantıkta bir hikayesi var. Uygulama, her büyük güncelleme ile logosunda toplulukta yer alan bir sanatçıya yer veriyor. Böylece her güncelleme ile yepyeni bir logo hikayesi ortaya çıkmış oluyor.

Logo hakkında Clubhouse yetkilileri tarafından yapılan paylaşım:

'Her büyük uygulama güncellemesi ile birlikte logomuzu topluluğumuzun harika üyelerinden birini öne çıkarmak için değiştiriyoruz. #CottonClub'ın hostu eşsiz Bomani X'i kutluyoruz! Clubhouse topluluğu adına, her şey için teşekkür ederiz!'

Clubhouse’un bu ilginç logo tasarım tercihi ilerleyen zamanlarda uygulamanın başarısıyla orantılı olarak bir reklam panosuna dönüşme potansiyeli taşıyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.