22.03.2024 12:25

ÇOMÜ 2023 En'leri Ödül Töreni'nde Alper Altınok'a ödül

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından düzenlenen 2023 En'leri Ödül Töreni, İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törende, üniversitenin eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme ve toplumsal katkı faaliyetlerinde öne çıkan paydaşları ve mensupları ödüllendirildi. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, törende yaptığı açılış konuşmasında, üniversitenin 2023 yılı boyunca elde ettiği başarıları ve katkıları değerlendirdi. Erenoğlu, 2023 yılının ÇOMÜ için başarılı bir yıl olduğunu vurgulayarak, ödül töreninin bu başarıları ödüllendirmek için düzenlendiğini belirtti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından düzenlenen 2023 En'leri Ödül Töreni'nde, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper Altınok, üniversiteye katkılarından dolayı ödül aldı.

Ödül törenine, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 28. Dönem Konya Milletvekili Ünal Karaman, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG. Yrb. Ercan Oran ve diğer çeşitli kamu kurumları, özel sektör ve STK temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Öğr. Gör. Sedat Çılgın'ın Çanakkale Türküsü seslendirmesiyle başladı. Daha sonra konuşmalar gerçekleştirildi ve ödüller sahiplerini buldu. Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper Altınok, üniversiteye katkılarından dolayı ödül aldı.

Ödül töreni, başarılı geçen bir organizasyonun ardından sona erdi. ÇOMÜ'nün katkıları ve başarıları takdir edilirken, 2023 yılının önemli bir dönem olduğu vurgulandı. 

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.