22.02.2018 08:09

Çukur'da hesaplar alt üst oldu

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran 'Çukur' dizisinde herkes Vartolu Sadettin'in ölüp ölmediğini merak ediyor.

Çukur dizisinin bu hafta yayınlanan yeni bölümüne Vartolu Sadettin’in ölümü damga vurmuştu. İzleyiciler, dizideki bu kadar önemli bir karakterin ölümü ile büyük bir şok yaşamıştı. Herkesi şaşırtan vefat ile ilgili Habertürk yazarı Esin Övet bir yazı kaleme aldı.

VARTOLU ÖLMEZ, BEN SİZE SÖYLEYEYİM

Esin Övet, yazısında Vartolu Sadettin’in ölmediğini ifade ederken “Vartolu ölmez, ben size söyleyeyim. Öyle bir yerden çıkar ki hepimiz şaşırırız ve ‘Çukur’ da bu yıla damgasını çok büyük vurur.” diye yazdı.

İşte Esin Övet’in yazısındaki o ilgili kısım:

Önceki gün yine ‘Çukur’a kilitlendik. Pazartesi günleri inanın sokaklar, mekânlar bomboş. ‘Çukur’ günü ilan edildi resmen. Kiminle konuşsam “Çukur”dayım diyor. Hatta evlerde ‘Çukur’ partileri yapılmaya başlandı. Birçok kişi “Hadi bende toplanalım, ‘Çukur’ izleyelim” diyor.

Ben bu hafta tam konsantre olmak için yalnız izledim. Önemli bir bölümdü. Vartolu Sadettin’nin tabutunu gördük mü gördük. Ama bu iş daha burada bitmez. Vartolu ölmez, ben size söyleyeyim. Öyle bir yerden çıkar ki hepimiz şaşırırız ve ‘Çukur’ da bu yıla damgasını çok büyük vurur.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.