02.04.2024 12:05

CW Enerji alüminyum çerçeve üretimine yatırım yapıyor

CW Enerji, sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda alüminyum çerçeve üretimine yatırım yaparak, yenilenebilir enerji sektörüne ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya hazırlanıyor.

CW Enerji, sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Şirket, güneş paneli üretimine ek olarak alüminyum çerçeve üretimini de kendi bünyesinde gerçekleştirecek bir yatırım için harekete geçti.

CW Enerji'nin Yeni Yatırım Hamlesi
CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, 8 milyon Euro değerinde finansal kiralama sözleşmesi imzaladıklarını ve makine siparişlerini verdiklerini duyurdu. Sarvan, "Bu yatırımımızla alüminyum çerçeve üretimini de kendi bünyemizde yapmış olacağız. Böylece yenilenebilir enerji sektörüne ve ülke ekonomimize de katkı sağlayacağız. Yerli ve milli üretime verdiğimiz önemi bir kez daha göstermiş olduk." şeklinde konuştu.

Yatırımın Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirileceği belirtilirken, üretime 2025 yılı ilk çeyreğinde başlanması planlanıyor. Sarvan, yatırımın hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Güneş paneli üretim sürecinde kullanılan ham madde sayısını artıracak yatırımımız ile şirketimiz maliyet avantajı konusunda önemli bir adım atmaya karar vermiştir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.