12.04.2021 15:05

Danino küpler C vitamini çinko ile güçlendi

Özel tarifindeki kalsiyum ve D vitamini ile çocukların büyümesine ve gelişimine katkıda bulunan Danino Küpler, yeni formülündeki C vitamini ve çinko ilavesi ile artık bağışıklığı da destekliyor.

Ebeveynlerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği Danino Küpler, yeni tarifinde de çocukların yakından bildiği çilekli, bisküvili, orman meyveli ve muzlu çeşitleriyle leziz bir sütlü atıştırmalık keyfi yaşatıyor.

Özel tarifindeki kalsiyum ve D vitamini ile çocukların büyümesine katkı sağlayan Danino Küpler yenilendi. C vitamini ve çinko ile zenginleştirilen yeni Danino Küpler, çocuklarının bağışıklık sitemini desteklemek isteyen ebeveynlere, leziz bir sütlü atıştırmalık seçeneği sunuyor.

Çocukların bildiği lezzet

C vitamini ve çinko ile güçlenen Danino Küpler, yeni formülünde de çocukların yakından bildiği lezzetini aynı şekilde koruyor. Çilekli, bisküvili, orman meyveli ve muzlu çeşitleri bulunan Danino Küpler, koruyucu ve renklendirici içermiyor.

 Yeni Danino Küpler’e özel oyunlu Instagram filtresi

Yeni Danino Küpler’in reklam filmi için influencer Yonca Kunaçav, çocukları Lila ve Yaman ile kamera karşısına geçti. Reklamda, çocuklar Danino Küpler’i keyifle tüketirken ekranda beliren Instagram filtresi de onlara eğlence katıyor. Danino tarafından hazırlanan Instagram filtresi reklamla da sınırlı kalmıyor. Danino Türkiye’nin Instagram sayfasından ulaşılabilen filtre, çocukları ve ebeveynleri birlikte katılacakları eğlenceli bir soru-cevap oyununa davet ediyor.

Danone Sütlü Ürünler hakkında:

1998'den bu yana sütlü ürünler pazarında faaliyet gösteren Danone Türkiye Sütlü Ürünler, Danino, Disney, Activia ve Danette markaları ile sağlıklı beslenmenin önemli bir parçası olan ara öğünlerde tüketime uygun sağlıklı ve lezzetli sütlü atıştırmalık alternatifleri sunmaktadır. Türkiye sütlü ürünler pazarına 1999 senesinde ilk meyveli taze peynir markası Danino’yu, 2000 senesinde ilk ambalajlı taze sütlü tatlı markası Danette’yi, 2005 senesinde ilk probiyotik sütlü ürünler markası Activia’yı sunan Danone Sütlü Ürünler, inovasyonları ve ürün yelpazesi ile çocukluk çağından itibaren atıştırmalık alışkanlıklarında pozitif bir değişim yaratmayı hedeflemektedir.

 

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.