01.03.2024 11:33

De la Pau Coffee'ye, “Yılın Nitelikli Kahve Markası Ödülü” layık görüldü

Yenilikçi kahve markası De la Pau Coffee'ye, “Yılın Nitelikli Kahve Markası Ödülü”

De la Pau Coffee Co. Kurucu Ortağı ve CEO ‘su Serap Akçay: “Kahvenin doğru koşullarda doğru şekilde üretilmesi için uzun zaman araştırmalar yapıp yatırımlar yaptık. Kalıcı olmak istiyoruz. Değişen tüketim alışkanlıkları ile birlikte gelişen kahve pazarında toptan ve perakende alanlarda değerli bir marka olma yolunda ilerliyoruz” dedi.

İstanbul Rekabetin yoğun olduğu kahve sektöründe kalite yaklaşımı ve başarı odağı ile öne çıkan De la Pau Coffee, 4. Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde “Yılın Nitelikli Kahve Markası” ödülüne layık görüldü.

Türkiye kahve sektörüne yeni bir soluk getiren De la Pau Coffee markası, yeni nesil iş ve ekonomi dergisi STRONG BOSSES tarafınca düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde ‘’Yılın Nitelikli Kahve Markası’’ ödülü aldı.

İş dünyasının yıldızlar geçidi olarak nitelenen ödül töreninde markanın ödülünü De la Pau Coffee Co. Kurucu Ortağı ve CEO’su Serap Akçay aldı.

Kahve severlere kaliteli bir kahve deneyimi ve keyifli bir ekosistem vadeden marka, aldığı son ödülle sektördeki çıkışını sürdürdü.

De la Pau Coffee Co. Kurucu Ortağı ve CEO’su Serap Akçay ödüle ilişkin yaptığı açıklamada, yoğun emek ve gayretlerinin ödüllendirilmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

20 senedir iş hayatında aktif olarak çalıştığını ve tam bir kahve tutkunu olduğunu belirten Akçay, dünyada devamlı artan kahve pazarına nitelikli bir marka yaratarak değer katmayı başardıklarını söyledi.

Kahve ve Gayrimenkul Geliştirme sektörlerinde İş ortağı olduğu Orakçı Grup çatısı altında, kuvvetli bir ilerleme kaydettiklerini ifade eden Akçay, Orakçı Grup Şirketleri’nin etkinlik gösterdikleri diğer sanayi, makine ve inşaat gibi alanlarda oldukları şekilde, başarı ve kalite odağından hiç ayrılmayarak Türkiye kahve pazarında da fark yaratmayı hedeflediklerini iletti.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.