14.11.2019 09:28

DenizBank ve Hepsiburada'dan işbirliği

Taraflar online alışverişi herkes için kolaylaştırma niyetiyle yeni bir işbirliğine imza attı.

DenizBank ve Hepsiburada, Türkiye’de tüketicinin alışveriş deneyiminin kolaylaştırılması ve ekonomiye değer sağlanması adına işbirliğine imza attı.

Detayları DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ’ın katılımlarıyla DenizBank Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda paylaşılan anlaşmaya göre, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın, Türkiye’deki tüm tüketiciler tüm gereksinimleri için Hepsiburada platformu veya mobil uygulaması üzerinden anında online kredi kullanabilecek.

Bankacılık ürün ve hizmetlerinin etrafına bir ekosistem inşa ederek, insanlara daha fazla alanda fayda sağlayacak işbirliklerini genişlettiklerini belirten DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, bankacılıktaki birikimlerini insan ve teknoloji arasında köprü kurmak için kullandıklarını ve müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirterek, anlaşmayla birlikte e-ticaret alanında önemli bir adım attıklarını söyledi. Ateş, “Tüm Türkiye sathında ve bölgesinde lider e-ticaret platformu Hepsiburada ile alışveriş deneyimini daha rahat hale getiriyoruz. Artık Hepsiburada’dan yapılacak alışverişlerde DenizBank hesabı olsun olmasın herkes, şubeye gitmeden, ek masraf ödemeden, ihtiyacın oluştuğu anda kredi imkânından faydalanabilecek. Bir kez daha insanlarımızı zahmetten kurtaracak, sektöre güç kazandıracak bir yeniliğin altına imzamızı atmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Platformlarını müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre sürekli yenilediklerini, ürün ve hizmetlerini genişletmeyi sürdürdüklerini belirten Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ ise, “Hepsiburada olarak yaptığımız yatırım ve yeni atılımlarla Türkiye’de online alışverişin öncüsü olmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz her işbirliğiyle amacımız; müşterilerimize aradıkları her şeyi evlerinin konforunda, kolaylıkla bulabilecekleri, uçtan uca mükemmel bir online satınalma deneyimi sunmayı sürdürmek. Aynı zamanda müşterilerimizi ihtiyaçlarını ertelemeden istedikleri ürünlerle hızlı bir şekilde buluşturmak bizim için çok önemli. Bu bakış açısıyla da bir yandan ürün çeşitliliği sunarken öte yandan da bu çeşitliliği müşterilerimize en uygun finansal çözümlerle sunmak için çalışıyoruz. DenizBank ile başlattığımız Online Alışveriş Kredisi çözümüyle, müşterilerimizin günlük münferit ihtiyaçlarının yanı sıra; ev kurma, doğum, okul alışverişi ve özel günler gibi finansal açıdan desteğe ihtiyaç duydukları dönemlerde de onların yanında oluyoruz. Müşterilerimiz beklemeden ve ertelemeden, ihtiyaçlarına birkaç dakika içinde, uygun kredi oranlarıyla sahip olma imkânına sahipler. Finans sektöründe birçok ilke imza atan Denizbank gibi güçlü bir iş ortağı ile attığımız bu adımın hem Türk tüketicisi hem de ülke ekonomimiz için faydalı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Anlaşma kapsamında tüketiciler, Hepsiburada üzerinden 750 – 15 bin TL arasındaki alışveriş sepetlerini oluşturmalarının ardından harcamaları için DenizBank tarafından 7 gün 24 saat sunulan Online Alışveriş Kredisi seçeneğinden faydalanabilecek. DenizBank müşterileri, kredi başvurularının onaylanmasının ardından kredi evraklarını online ortamda onaylayarak, kredi imkânından anında yararlanabilecek. İlk defa DenizBank müşterisi olacak kullanıcılara için ise kredi cevabının anında verilmesinin ardından, gerekli evrakların ve imzaların alınabilmesi için adreslerine kurye randevusu atanacak. Bununla birlikte alışveriş kredisine ait belgeler online ortamda kolayca tüketicinin kendisi tarafından onaylanabilecek. DenizBank’tan ilk kez kredi kartı çıkararak alışverişlerini gerçekleştiren tüketicilere de ilk iki alışverişte 50’şer TL indirim sunulacak.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.