15.06.2021 10:59

DenizBank'ın dijital konkuru sonuçlandı

Marka dijitalde işbirliği yapacağı ajansı seçti.

DenizBank’ın dijital ekosistemindeki kreatif süreçlerinin yönetimini üstlenecek ajansı belirlemek üzere açtığı konkur sonuçlandı. Konkurdan galibiyetle ayrılan ajans Karbonat oldu. Karbonat, fastPay ve Intertech de dahil olmak üzere DenizBank’ın kurum çatısı altındaki tüm markalarının dijital iletişimini yürütecek.

Ajans, yeni müşterisine ajansın bahçesine denizin geldiğini duyuran videosuyla hoş geldin dedi:

DenizBank Reklam, Halkla İlişkiler ve İdari İşler Grup Müdürü Zeki Bilsel, konuya ilişkin, “Kuruluşundan bu yana çevik yaklaşımıyla Türkiye’nin dijital dönüşüm yolculuğunda önemli ilklere imza atmış bir kurum olarak, marka iletişimimizi de 360 derece yaklaşımla dijital ekosistemde güçlü şekilde sürdürmenin hem çağın hem bankamızın kültürünün gereği olduğunu biliyoruz. Bu anlayışla tüm markalarımızın dijital iletişim süreçlerinin yönetiminde Karbonat ile işbirliğine imza atmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Karbonat Kurucu Ortağı ve Yaratıcı Başkanı Cenk Gümüşcüoğlu ise, “DenizBank gibi finans sektöründe yenilik ve inovasyonlarıyla ses getiren vizyoner bir markanın gittikçe daha fazla önem kazanan dijital ekosistemdeki iletişim süreçlerinde Karbonat’ı tercih etmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Markaya değer katmak ve rekabette onlara güç kazandırmak için hevesli ve heyecanlıyız” yorumunda bulundu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.