13.01.2021 14:03

Dimes, soğuk kahve pazarındaki payını artırdı

Türk içecek markası Dimes, yerli süt kullanılarak ürettiği OBSESSO ile Türkiye'de giderek büyüyen soğuk kahve pazarındaki konumunu güçlendirerek payını artırdı.

Meyve suyu ve içecek markası Dimes, soğuk kahve pazarında 2 yıldır yer alan ve yerli süt kullanılarak ürettiği ürünü bsesso'nun satış performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

Dimes Genel Müdürü Ozan Diren,

"Yerleşik bir kahve kültürü olan Türkiye’de, soğuk kahve genç olmasına rağmen hızlı büyüyen bir pazar. Araştırma sonuçları, 2020 yılının olumsuz koşullarına rağmen, yılın ilk 9 aylık bölümünde pazarın yüzde 22 büyüme kaydettiğini gösteriyor. Aynı dönemde, Obsesso satışları bir önceki yılın aynı dönemine oranla yaklaşık 2 kat artış kaydetti. Pazarda en fazla büyüme kaydeden marka olduk ve pazar payımız yüzde 20’lere yaklaştı" dedi.

Meyve suyu ve içecek markası Dimes de, İzmir fabrikasında yer alan Ar-Ge Merkezi bünyesindeki çalışmalar sonucunda, yerli süt kullanılarak ürettiği Obsesso ile 2 yıldır soğuk kahve pazarında yer alıyor.

Obsesso’nun 2020 yılı pazar performansı hakkında bilgiler veren Dimes Genel Müdürü Ozan Diren, "Yerleşik bir kahve kültürü olan Türkiye’de, soğuk kahve genç olmasına rağmen hızlı büyüyen bir pazar. Araştırma sonuçları, 2020 yılının olumsuz koşullarına rağmen, yılın ilk 9 aylık bölümünde pazarın yüzde 22 büyüme kaydettiğini gösteriyor.

Aynı dönemde, Obsesso satışları bir önceki yılın aynı dönemine oranla yaklaşık 2 kat artış kaydetti. Pazarda en fazla büyüme kaydeden marka olduk ve pazar payımız yüzde 20’lere yaklaştı" şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.