21.03.2023 11:06

Dream Games ilk yurtdışı ofisini açtı

Yeni adresi Londra olan yerli unicorn'un amacı sınır ötesindeki büyümesini hızlandırmak.

Kuruluşunun yalnızca iki yıl ardından, 2021’de değerlemesi 1 milyar doları aşan ve Getir ile Peak Games’in ardından Türkiye’nin üçüncü unicorn’u olan Dream Games, ilk yurtdışı ofisini Londra’da açtı.

2019’da kurulan yerli oyun şirketinin ilk oyunu Royal Match, dünya çapında milyonlara varan sadık bir hayran kitlesi oluşturdu ve ABD ve Birleşik Krallık’ta en çok hasılat yapan ilk üç mobil oyun arasında yer aldı.

Büyümesini sürdüren ve güncel değerlemesi 2,75 milyara ulaşan Dream Games’in CEO’su Soner Aydemir, şirketin Londra açılımını, “Şirket olarak iddialı büyüme planlarımız var ve Londra ofisimizin açılışı bu yolculukta bir sonraki aşamaya işaret ediyor. Hedefimiz uluslararası ayak izimizi genişletmek ve sektördeki en iyi yeteneklere ulaşarak dünyanın en iyi eğlence şirketlerinden biri haline gelmek. Londra, canlı bir eğlence topluluğuna, üst düzey yeteneklere ve en önemli ortaklarımızdan bazılarına ev sahipliği yapan Avrupa’nın önde gelen yaratıcı merkezlerinden biri. Bu yüzden, burada yeni bir üsse sahip olmaktan heyecan duyuyoruz” sözleriyle değerlendirdi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.