30.04.2021 12:39

Dünyanın En Büyük Teknoloji Fuarı CES geri dönüyor

Tüketici Elektroniği Birliği Başkanı, CES 2022 fuarının fiziksel katılımlı bir etkinlik olacağını açıkladı.

CES bildiğiniz üzere dünyanın en mühim teknoloji etkinliklerinden bir tanesi. Birçok firmanın yeni ürünlerini ve teknolojilerini sergilediği CES, ne yazık ki bu yıl pandemi şartları nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenmişti. Tüm gözler CES 2022 etkinliğine çevrilmişken, Tüketici Elektroniği Birliği (CET) Başkanı ve CEO‘su olan Gary Shapiro, önümüzdeki yıl düzenlenecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bu kısımdaysa Tüketici Elektroniği Birliği (CET) Başkanı “40 yılı aşkın süredir CES’e ev sahipliği yapan Las Vegas’a dönmekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz ve gelecek yüzleri yeniden görmeyi de dört gözle bekliyoruz.” açıklamasıyla beraber dünyanın en büyük teknoloji konferansının geri dönüşünü kutladı.

Tüm bunlar yaşanırken CES 2022 fuarına katılacak olan bazı firmalar da belli oldu. Bu firmalar ise Amazon, AMD, AT&T, Daimler AG, Dell, Google, Hyundai, IBM, Intel, Lenovo, LG, Panasonic, Qualcomm, Samsung ve Sony şeklinde sıralanıyor.

Önümüzdeki yıl Las Vegas’ta düzenlenecek olan fuarın tarihi de belli oldu. Bu doğrultudaysa yüz yüze gerçekleşeceği ifade edilen fuarın 5-8 Ocak tarihleri arasında düzenleneceğini görüyoruz.

Bunun yanı sıra yüz yüze gerçekleşecek olan CES 2022 fuarında koronavirüse karşı hangi önlemlerin alındığı açıklanmadı. Ancak Tüketici Elektroniği Birliği Başkanı Gary Shapiro, bazı önemli yönergelerinin şimdiden hazır olduğunu müjdeledi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.