13.09.2024 11:40

Ecolab'dan stratejik atama gerçekleşti

Ecolab, Arzu Alibaz'ın Kurumsal İş Birimi IMEA Bölgesi Zone Başkanı olarak göreve başladığını duyurdu.

1923 yılında kurulan ve dünya genelinde 170 ülkede faaliyet gösteren Ecolab, su, hijyen ve enerji teknolojileri alanında faaliyet gösteriyor. Yıllık iş hacmi 15 milyar doları aşan, 100’den fazla üretim merkezi 20 global inovasyon merkezi ve 48 binden fazla çalışanı bulunan Ecolab; gıda güvenliğini ilerletmek, temiz ve güvenli ortamları korumak ve su ve enerji kullanımını optimize etmek için kapsamlı bilim temelli çözümler, veri odaklı içgörüler ve dünya çapında hizmet sunuyor.

Gıda Yüksek Mühendisi olan Arzu Alibaz, 25 yılı aşkın FMCG sektöründeki deneyimiyle tanınan bir lider. Kariyerine Philip Morris’de başlayan Alibaz, PepsiCo ve Nestlé gibi global şirketlerde üst düzey yöneticilik pozisyonlarında bulundu. Özellikle IFFCO’da CEO olarak görev yaptığı dönemde, pandemi sürecinde şirketin yeniden yapılanmasında ve büyümesinde önemli katkılarda bulundu.

Nestlé Professional’daki 18 yıllık görevinde, İçecek Grubu Başkanlığı, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Türkiye Ülke Müdürlüğü gibi çeşitli pozisyonlarda bulunan Alibaz, yenilikçi pazarlama stratejileri ve müşteri odaklı yaklaşımlarıyla Nestlé Professional’ın Türkiye’deki operasyonlarını başarıyla yönetti ve büyüttü.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.