16.04.2024 12:21

Elektra Elektronik'in Yeni Genel Müdürü İlker Çınar oldu

Türkiye'de alçak gerilim trafo ve reaktör sektörünün öncü şirketi Elektra Elektronik'te yapılan üst düzey atama ile bayrağı İlker Çınar devraldı.

Türkiye’de alçak gerilim trafo ve reaktör sektörünün öncü firması olarak konumlanan Elektra Elektronik’te önemli bir atama gerçekleşti. 2002 yılından bu yana Elektra Elektronik bünyesinde kariyerini sürdüren İlker Çınar, Armağan Şakar’dan devraldığı bayrak ile şirketin yeni Genel Müdürü oldu.

6 farklı kıtada 60’ı aşkın yakın ülkede çok sayıda kuruma çözüm ortaklığı sağlayan Elektra Elektronik, üst düzey bir atamaya imza attı. 21 yılı aşkın süredir Satış Direktörü olarak şirketin satış ekibini yöneten İlker Çınar, Elektra Elektronik’in yeni Genel Müdürü oldu. 1 Nisan 2024 itibariyle görevine başlayan Çınar, bundan sonraki süreçte Elektra Elektronik’in hedefleri ve stratejileri doğrultusunda şirkete liderlik edecek.

Yeni görevinde şirkete değer katmaya devam edecek
Deneyimli iş insanı Armağan Şakar’ın Genel Müdürlük görevini devrettiği İlker Çınar, İstanbul Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirdi. 2000 yılında kariyerine İnform Elektrik’te İhracat Satışları bölümünde başlayan Çınar’ın yolu 2003 yılında Elektra Elektronik ile kesişti. 21 yılı aşkın süredir Elektra Elektronik Satış Direktörü görevini başarıyla yürüten Çınar, bilgi birikimi ve deneyimi ile Genel Müdür olarak şirketin başarısında önemli rol oynayacak.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.